Search

English

117

Apache OpenOffice Draw

(0 | 0)

-

DanMan

8 years ago

undefined...


Neutral comment

1 0


Show more comments

Draw, pjesë e paketës Apache OpenOffice, është një redaktues grafik që ju jep mjetet për të komunikuar me pamjet vizuale dhe diagramet. Me një madhësi maksimale të faqes prej 300 cm me 300 cm, Draw është mjet i fuqishëm për postera, grafikë, grafikët dhe më shumë.

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Për vizatimet teknike me funksion të integruar të diplomimit (nuk disponohet në PowerPoint)
Vizatoni çdo gjë nga një skicë e shpejtë në një plan kompleks.
Screenshot

Veçoritë

+ Botime në Desktop (3 )

+ Redakto PDF (3 )

Llojet e Aplikimit

Grafika vektoriale (4 )

Etiketa

grafiku

Grafika vektoriale Aplikacioni

suitë openoffice

vizatim teknik

Alternativat për Apache OpenOffice Draw

516

Lucidchart

(10 | 3.2)

- - -

327

Affinity Designer

(20 | 4.2)

- - -

307

Vectornator

(15 | 4.3)

- - -

448

Adobe Illustrator

(18 | 4.3)

- - -

388

Pencil Project

(3 | 2.7)

- - -

263

LibreOffice - Draw

(3 | 4.3)

- - -

430

Dia

(7 | 3.1)

- - -

345

Pixlr

(5 | 4.4)

- - -

516

Lucidchart

(10 | 3.2)

- - -

243

Photoscape

(7 | 3.9)

- - -

73

Vectr

(7 | 2.7)

- - -

246

Microsoft Office Visio

(5 | 3.8)

- - -

72

Google Drive - Drawings

(2 | 2.5)

- - -

72

FireAlpaca

(10 | 3.7)

- - -

48

Wondershare EdrawMax

(5 | 4.8)

- - -

40

Axure RP

(0 | 0)

-

35

Boxy SVG

(0 | 0)

- -

18

Pixelitor

(1 | 5)

- - -

16

Vector Paint

(1 | 4)

© 2022 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram