Search

English

372

ONLYOFFICE Docs

(26 | 4)

- - -

JohnFastman

5 years ago

undefined...


Positive comment

28 1


Show more comments

ONLYOFFICE është një zyrë bashkëpunuese në internet me burim të hapur që kombinon redaktorët për dokumente, fletëllogaritëse, prezantime dhe formularë. Është i pajtueshëm me të gjitha formatet e njohura dhe ofron mbështetje maksimale për skedarët MS Office.

Me ONLYOFFICE Docs, ju mund të krijoni dhe modifikoni objekte komplekse, të aplikoni formatim profesional për tekste dhe paragrafë, të përdorni mjete akademike të paraqitjes dhe të përdorni shtojca të palëve të treta për të përkthyer, kërkuar në tezaur, të publikoni tekste, të futni video, të bëni thirrje video dhe audio, të krijoni bibliografi, dhe më shumë.

Redaktori i formularëve ju lejon të ndërtoni dhe plotësoni formularë në intern...

(Shfaq përshkrimin e plotë)

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Facebook

Twitter

GitHub

Google Play Store

iPhone App Store

Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot

Veçoritë

+ Portativ (13 )

+ Pa reklama (5 )

+ FOSS (4 )

+ Gjuhë të shumta (3 )

+ E përputhshme me Microsoft Office (3 )

+ Mbështetje e integruar në Youtube (1 )

+ Ekuacionet LaTeX (1 )

+ Redaktori i ekuacioneve (1 )

+ Fonte të personalizuara (1 )

+ Bazuar në renë kompjuterike (1 )

+ Fletëllogaritëse (1 )

+ Përpunim teksti (1 )

+ Integrimi Nextcloud (1 )

+ Menaxhimi i Projektit (0 )

+ Etiketuar me të bardhë (0 )

+ Përkthim i integruar (0 )

+ Bisedë e integruar (0 )

+ Eksporto në PDF (0 )

+ Hapësirat e punës bashkëpunuese (0 )

+ Kriptimi nga fundi në fund (0 )

+ Ndërfaqja me skeda (0 )

+ Bashkëpunim në kohë reale (0 )

+ Punon jashtë linje (0 )

Llojet e Aplikimit

Përpunim teksti (1 )

Fletëllogaritëse (1 )

Komplet Zyre (0 )

Etiketa

Bashkëpunimi i dokumenteve Mjet

bashkëpunim biznesi

Prezantimi -

redaktori i dokumenteve

përputhshmëria me ooxml

Komplet Zyre -

fletëllogaritëse bashkëpunuese

Zyra & Produktiviteti

Alternativat për ONLYOFFICE Docs

2571

LibreOffice

(71 | 4.3)

- - -

702

Microsoft Office Suite

(13 | 3.2)

- - -

104

CryptPad

(12 | 4.4)

- - -

773

Apache OpenOffice

(15 | 3.2)

- - -

351

WPS Office

(23 | 3.4)

- - -

77

SoftMaker FreeOffice

(12 | 3.8)

- - -

160

Zoho

(8 | 4.8)

- - -

106

Office Online

(2 | 3.5)

-

87

Calligra Suite

(0 | 0)

- - -

26

Collabora Office

(0 | 0)

- - -

95

Apple iWork

(2 | 3)

- - -

31

OfficeSuite

(1 | 4)

- - -

28

Open365

(0 | 0)

17

Polaris Office

(0 | 0)

- - -

45

NeoOffice

(0 | 0)

- - -

12

SSuite Office

(3 | 5)

- - -

21

Corel WordPerfect Office

(0 | 0)

- - -

44

Docs To Go

(1 | 4)

- -

20

Hancom Office

(1 | 1)

- -

© 2022 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram