Search

English

416

Obsidian

(100 | 4.8)

- - -

vacortes

2 years ago

undefined...


Positive comment

7 0


Show more comments

Një tru i dytë, për ju, përgjithmonë.

Truri i njeriut është jo-linear: ne kërcejmë nga ideja në ide, gjatë gjithë kohës. Truri juaj i dytë duhet të funksionojë njësoj.

Në Obsidian, krijimi dhe ndjekja e [[lidhjeve]] është pa fërkime. Kujdesuni për shënimet tuaja si një kopshtar; në fund të ditës, uluni dhe mrekullohuni me grafikun tuaj të njohurive.

- Ju zotëroni 100% të dhënat tuaja: Obsidian përdor një dosje lokale të skedarëve Markdown
- Lidhje të stilit Wiki midis faqeve
- Pamja grafike e marrëdhënies midis të gjitha shënimeve tuaja
- Kërceni midis shënimeve vetëm me tastierë
- Sistemi fleksibël i shtojcave, duhet të aktivizoni vetëm ato që kanë rëndësi për ju. Disa shtojca ...

(Shfaq përshkrimin e plotë)

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Twitter

Google Play Store

iPhone App Store

Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot

Veçoritë

+ Strukturimi i bazës së njohurive (24 )

+ Zgjerohet nga Plugins/Extensions (24 )

+ Backlink (17 )

+ Tema të personalizuara (12 )

+ Referenca e bllokut (8 )

+ Lidhje dydrejtimëshe (8 )

+ Pamje grafiku (7 )

+ Rendering HTML/CSS/JS (3 )

+ Matematikë LaTeX (3 )

+ Shkruani skedarë në shenjë (3 )

+ Multitasking (2 )

+ Nuk kërkohet rrënjë (2 )

+ Metoda e shënimit Zettelkasten (2 )

+ Redaktues i vetëdijshëm për lidhjet e pasme (2 )

+ Marrëdhëniet e grafikut (2 )

+ Backlinks (2 )

+ Grafiku i rrjedhës (1 )

+ Gjen referenca të palidhura (1 )

+ Motori i pyetjeve (1 )

+ Redaktimi i drejtpërdrejtë (1 )

+ Ruaj si Markdown (1 )

+ Ndërfaqe intuitive (1 )

+ Pamja e kalendarit (1 )

+ Rendit sipas datës (1 )

+ Theksimi i sintaksës së kodit (1 )

+ Paraafishimi i Markdown (1 )

+ Video e ngulitur (1 )

+ Kërko sipas etiketave (1 )

+ Lidhje lokale si Wiki (1 )

+ Etiketimi (1 )

+ Shënim organizimin (1 )

+ Modaliteti i natës/Tema e errët (1 )

+ Menaxhimi i njohurive (1 )

+ Magazinimi lokal (1 )

+ Harta e mendjes (0 )

+ Pamje me ekran të ndarë (0 )

+ Hiperlidhjet (0 )

+ Menaxhimi i detyrave (0 )

+ Menaxheri i Informacionit Personal (PIM) (0 )

+ Përmbajtje dinamike (0 )

+ Lidhja e kryqëzuar (0 )

+ Grafikët (0 )

+ Mbajtja e shënimeve (0 )

+ Wiki (0 )

+ Menaxher i listës së detyrave (0 )

+ Nuk ka gjurmim (0 )

+ Nuk kërkohet regjistrim (0 )

+ Punon jashtë linje (0 )

+ Mbështetje për MarkDown (0 )

Llojet e Aplikimit

Mbajtja e shënimeve (0 )

Menaxher i listës së detyrave (0 )

Menaxhimi i detyrave (0 )

Etiketa

Gazetari Aplikacioni

Siguria & Privatësia

mjet produktiviteti

shënime të enkriptueshme

Publikimi i blogut Mjet

Alternativat për Obsidian

555

Joplin

(104 | 4.7)

- - -

407

Notion

(48 | 4.1)

- - -

536

Standard Notes

(164 | 4.6)

- - -

112

Zettlr

(9 | 4.1)

- - -

761

Google Keep

(29 | 3.7)

- - -

1068

Microsoft OneNote

(33 | 3.5)

- - -

2447

Evernote

(49 | 3)

- - -

286

Typora

(31 | 4.5)

- - -

534

Simplenote

(22 | 3.5)

- - -

266

CherryTree

(27 | 3.9)

- - -

339

Zotero

(10 | 4.3)

- - -

451

Zim

(22 | 3.8)

- - -

50

Logseq

(5 | 5)

- - -

52

Trilium Notes

(3 | 4)

- - -

44

Roam Research

(2 | 5)

- - -

37

Dendron

(9 | 5)

- - -

44

RemNote

(4 | 5)

- - -

69

QOwnNotes

(8 | 4.4)

- - -

111

Nuclino

(4 | 4.5)

- - -

79

Bear

(8 | 4.5)

- - -

© 2022 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram