Search

English

407

Notion

(48 | 4.1)

- - -

3

4 years ago

undefined...


Positive comment

9 1


Show more comments

Me kaq shumë mjete, është e vështirë të mbash të gjithë në të njëjtën faqe. Notion është një mjet i ri që i bashkon të gjitha.

Është si Google Docs, por gjithçka është e organizuar dhe e zbulueshme nga ekipi juaj. Bashkëpunim i vërtetë në kohë reale.

Jeni lodhur nga wiki juaj i ngathët? Me Notion, shtimi i të gjitha llojeve të përmbajtjes është po aq i lehtë sa tërhiq dhe lësho. Zvarritni. Bie. Punoni aq rrjedhshëm sa mendoni.

Ju pëlqen të përdorni Trello? Notion sjell të njëjtin organizim vizual në çdo faqe. Një mënyrë unike dhe e lehtë për të qëndruar të organizuar.

Mjete të fuqishme të krijuara duke pasur parasysh krijuesit. Paraqitjet vizualisht mahnitëse u bënë të lehta.

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Twitter

Google Play Store

iPhone App Store

Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot

Veçoritë

+ Strukturimi i bazës së njohurive (24 )

+ I personalizueshëm (16 )

+ Baza e të dhënave Relacionale (10 )

+ Kërkim i integruar (7 )

+ Zgjerimi i shfletuesit (5 )

+ Zvarrit dhe lësho (5 )

+ Media e integruar (4 )

+ Njohuri baze (4 )

+ Shkrim pa shpërqendrim (4 )

+ Bordi Kanban (4 )

+ Bashkëpunimi në ekip (4 )

+ Matematikë LaTeX (3 )

+ Listat e mbivendosura (3 )

+ Menaxhimi i bazës së të dhënave (3 )

+ Theksimi i sintaksës (2 )

+ Blloqe (2 )

+ Zbritje studentore (2 )

+ Shënime të mbivendosura (2 )

+ Importi i Evernote (2 )

+ Menaxhimi i shumë projekteve (2 )

+ Eksporti/importimi i të dhënave (2 )

+ Integrimi i Google Drive (1 )

+ Mbështetje për @përmendjet (1 )

+ Faqerojtësit (1 )

+ Përpunim teksti (1 )

+ Ndjekja e projektit (1 )

+ Tema të personalizueshme (1 )

+ Ndërfaqe intuitive (1 )

+ Ndërfaqe e ngjashme me Wiki (1 )

+ Integrimi me prerësin e uebit (1 )

+ Formatimi i tekstit (1 )

+ Shënim organizimin (1 )

+ Tabelat (1 )

+ Faqeshënuesit vizualë (1 )

+ Aplikacionet e integruara (0 )

+ Redaktimi në kohë reale (0 )

+ Për të bërë listat (0 )

+ Menaxhimi i Projektit (0 )

+ Integrimi në Youtube (0 )

+ Bashkëpunimi online (0 )

+ Së pari të dhënat (0 )

+ Pastebin (0 )

+ Integrimi (0 )

+ Menaxhimi I skuadres (0 )

+ Formatim më i mirë (0 )

+ Kohëmatësi për detyrat (0 )

+ Jepni prioritet detyrave (0 )

+ Api (0 )

+ Integrimi i Google Maps (0 )

+ Organizimi vizual (0 )

+ Shikues i integruar PDF (0 )

+ Integrimi i plogët (0 )

+ Shkrim bashkëpunues (0 )

+ Bashkëpunim në kohë reale (0 )

+ Mbështetje për LaTeX (0 )

+ Menaxher i listës së detyrave (0 )

+ Mbështetje për tabletin (0 )

+ Fushat e personalizuara të të dhënave (0 )

+ Struktura hierarkike (0 )

+ Lidhja e kryqëzuar (0 )

+ Menaxhimi i detyrave (0 )

+ Hiperlidhjet (0 )

+ Modele të personalizuara (0 )

+ Wiki (0 )

+ Mbështetje për MarkDown (0 )

+ Mbajtja e shënimeve (0 )

Llojet e Aplikimit

Mbajtja e shënimeve (0 )

Menaxher i listës së detyrave (0 )

Menaxhimi i detyrave (0 )

Etiketa

Baza e të dhënave

detyrat

Bashkëpunimi i dokumenteve Mjet

YouTube

google docs

integrimi pastebin

të gjitha në një produktivitet

redaktori i dokumenteve

analizimi i faqeshënuesve

ndajnë detyrat

listat

Publikimi i blogut Mjet

Redaktori i tekstit -

copa kodi

bashkëpunimin e projektit

flukset e punës së bashkëpunimit

Platforma e komenteve -

Motorri Wiki -

wiki hosting

analizimi i uebfaqes

Alternativat për Notion

38

monday.com

(4 | 3.2)

- - -

416

Obsidian

(100 | 4.8)

- - -

536

Standard Notes

(164 | 4.6)

- - -

1068

Microsoft OneNote

(33 | 3.5)

- - -

2447

Evernote

(49 | 3)

- - -

266

CherryTree

(27 | 3.9)

- - -

112

Zettlr

(9 | 4.1)

- - -

241

TiddlyWiki

(5 | 4.6)

- - -

181

NoteLedge

(17 | 4.5)

- - -

451

Zim

(22 | 3.8)

- - -

464

Asana

(20 | 4)

- - -

268

WorkFlowy

(23 | 4.6)

- - -

111

Nuclino

(4 | 4.5)

- - -

66

Super Productivity

(8 | 4.9)

- - -

130

Dynalist

(15 | 4.7)

- - -

57

Archbee

(17 | 5)

- - -

166

TagSpaces

(9 | 2.9)

- - -

52

Trilium Notes

(3 | 4)

- - -

114

Airtable

(16 | 4)

- - -

50

Logseq

(5 | 5)

- - -

© 2022 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram