Search

English

418

Notezilla

(14 | 3.5)

- - -

johnderricklim

6 years ago

undefined...


Positive comment

3 0


Show more comments

Merrni shënime të shpejta në Post-It(r) si shënime ngjitëse në desktopin e Windows, ngjitini ato shënime në faqet e internetit, dokumentet dhe dosjet. Vendosni alarmin e kujtesës për çdo shënim ngjitës. Për të shmangur rrëmujën e desktopit, mund t'i organizoni ato shënime ngjitëse brenda dosjeve. Dërgoni shënime ngjitëse në një kompjuter tjetër përmes rrjetit lokal (LAN) ose Internetit, sinkronizoni shënimet ngjitëse midis kompjuterëve duke përdorur shërbimin cloud, aksesoni shënimet tuaja ngjitëse në çdo pajisje inteligjente si iOS (iPhone/iPad), Android dhe Shfletuesi Ueb.

Karakteristika të tjera tërheqëse përfshijnë fotografitë brenda shënimeve ngjitëse, etiketimin e shënimeve ngjitëse...

(Shfaq përshkrimin e plotë)

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Facebook

Twitter

Google Play Store

iPhone App Store

Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot

Veçoritë

+ Kriptimi i fjalëkalimit (88 )

+ Bazuar në etiketa (31 )

+ Sinkronizimi në të gjithë pajisjet (4 )

+ Peshë e lehtë (4 )

+ Android Sync (4 )

+ Bordi Kanban (4 )

+ Shënime fotografike (2 )

+ Dizajn i pastër (2 )

+ Sinkronizimi në renë kompjuterike (2 )

+ Menaxhimi i listës (2 )

+ Vendoset në sirtarin e sistemit (2 )

+ Sinkronizimi i iPhone/iPod (1 )

+ Formatimi i tekstit (1 )

+ Detyrat e detyrave (1 )

+ Skinnable (1 )

+ Mbrojtur me fjalëkalim (1 )

+ Kërko sipas etiketave (1 )

+ Shënim organizimin (1 )

+ Listat e kontrollit (1 )

+ Optimizuar për Windows (1 )

+ Shënime të koduara (0 )

+ Menaxher i listës së detyrave (0 )

+ Sinkronizimi në shumë pajisje (0 )

+ E përputhshme me ekranin me prekje (0 )

+ Ndjekja e qëllimeve (0 )

+ Ndani shënimet (0 )

+ Përkujtime periodike (0 )

+ Mbështetje për shkurtoret e tastierës (0 )

+ Ruajtje automatike (0 )

+ Menaxhimi i detyrave (0 )

+ Struktura hierarkike (0 )

+ Mbajtja e shënimeve (0 )

+ Bashkëpunim në kohë reale (0 )

+ Mbështetje për MarkDown (0 )

+ Punon jashtë linje (0 )

+ Shenime ngjitese (0 )

Llojet e Aplikimit

Mbajtja e shënimeve (0 )

Menaxher i listës së detyrave (0 )

Menaxhimi i detyrave (0 )

Etiketa

Menaxher detyrë

kryerja e gjërave

gozhdimi i figurës

menaxheri i shënimeve

kujtesë

Menaxheri i listës së detyrave

Alternativat për Notezilla

38

monday.com

(4 | 3.2)

- - -

555

Joplin

(104 | 4.7)

- - -

536

Standard Notes

(164 | 4.6)

- - -

761

Google Keep

(29 | 3.7)

- - -

1068

Microsoft OneNote

(33 | 3.5)

- - -

1148

Trello

(45 | 4.2)

- - -

2447

Evernote

(49 | 3)

- - -

534

Simplenote

(22 | 3.5)

- - -

297

Raindrop.io

(11 | 4.2)

- - -

266

CherryTree

(27 | 3.9)

- - -

451

Zim

(22 | 3.8)

- - -

382

Todoist

(15 | 3.6)

- - -

268

WorkFlowy

(23 | 4.6)

- - -

464

Asana

(20 | 4)

- - -

161

Turtl

(8 | 4.6)

- - -

157

TickTick

(22 | 3.5)

- - -

52

Trilium Notes

(3 | 4)

- - -

51

Markor

(3 | 5)

- - -

117

Org mode

(2 | 5)

- - -

68

Polar

(21 | 3.9)

- - -

© 2022 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram