Search

English

117

Nimbuzz

(1 | 2)

- -

Awesome

9 years ago

undefined...


Negative comment

0 0

Nimbuzz ofron thirrje falas me disponueshmëri të kufizuar dhe mesazhe me tekst falas me disponueshmëri të kufizuar për përdoruesit nëpërmjet 3G dhe WiFi. Thirrjet me përdoruesit e tjerë të Nimbuzz janë falas. PAGUANI për të telefonuar telefona celularë ose fiks për vetëm 0,02 dollarë/minutë me shumicë me NimbuzzOut. Thirrje falas nga SIP në SIP.

Me Nimbuzz, mund të importoni miq nga rrjetet e njohura (Yahoo!, MSN Messenger, AIM, ICQ, GoogleTalk, Facebook, MySpace, Hyves) dhe llogaritë SIP VoIP. Sigurohuni që së pari të keni lejen e tyre!

Linqe te jashtme

Nimbuzz në internet
Nimbuzz në iPhone (1)
Nimbuzz në iPhone (2)
Nimbuzz në iPhone (3)
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot

Veçoritë

+ Thirrje zanore (1 )

+ Bisedë me zë (0 )

+ Mesazhimi i çastit (0 )

Llojet e Aplikimit

Mesazhimi i çastit (0 )

Etiketa

thirrje falas

tekst i lirë

Alternativat për Nimbuzz

944

Signal

(36 | 4.1)

- - -

1784

Telegram

(96 | 4)

- - -

480

Jitsi

(14 | 4.3)

- - -

795

WhatsApp

(41 | 3.2)

- - -

276

Wire

(23 | 3.9)

- - -

181

Zulip

(18 | 4.9)

- - -

325

Viber

(7 | 3.1)

- - -

133

Linphone

(2 | 5)

- - -

90

Conversations

(5 | 4.8)

- - -

225

Facebook Messenger

(11 | 2.6)

- - -

277

Trillian

(10 | 2.8)

- - -

101

WeChat

(5 | 3)

- - -

25

Telegram X

(0 | 0)

- - -

52

Xabber

(1 | 4)

- - -

104

LINE

(4 | 3.8)

- - -

70

ICQ

(4 | 4.2)

- - -

213

Imo

(7 | 4)

- - -

154

Empathy

(0 | 0)

- - -

56

Kik

(0 | 0)

- - -

© 2022 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram