Search

English

843

Nextcloud

(76 | 4.6)

- - -

JohnFastman

6 years ago

undefined...


Positive comment

28 1


Show more comments

Ju duhet të keni kontroll të plotë mbi të dhënat tuaja. Ne ju ndihmojmë të arrini këtë: një shtëpi të sigurt për të gjitha të dhënat tuaja. Të sigurt, nën kontrollin tuaj dhe të zhvilluar në mënyrë të hapur, transparente dhe të besueshme. Ne jemi Nextcloud.

Nextcloud ofron sinkronizimin e skedarëve në mjedise dhe teknologjinë e bashkëpunimit në internet lider në industri. Ekspertiza jonë është në kombinimin e komoditetit dhe lehtësisë së përdorimit të zgjidhjeve të nivelit të konsumatorit si Dropbox dhe Google Drive me nevojat e biznesit të sigurisë, privatësisë dhe kontrollit.

Zgjidhjet tona të vetë-strehuara sigurojnë që ju të dini se ku janë të dhënat, kush ka akses dhe që edhe meta...

(Shfaq përshkrimin e plotë)

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Facebook

Twitter

GitHub

Google Play Store

iPhone App Store

Sinkronizimi dhe shpërndarja e skedarëve të thjeshtë dhe të fuqishëm
Ngarkimi i thjeshtë edhe për njerëzit që nuk kanë Nextcloud
Aplikacione të shkëlqyera Android dhe iOS për të sinkronizuar skedarët tuaj.
Tematikë shumë e lehtë
Autentifikimi me dy faktorë për të siguruar të dhënat tuaja
Bisedoni dhe telefononi me Talk në Android, iOS dhe ueb - përmes serverit tuaj!

Veçoritë

+ I fokusuar në privatësi (42 )

+ Zgjerohet nga Plugins/Extensions (24 )

+ Depo private të pakufizuara (18 )

+ I personalizueshëm (16 )

+ Video thirrje (14 )

+ OCR (8 )

+ Zgjerimi (7 )

+ Fjalëkalim një herë i bazuar në kohë (6 )

+ Përditësim automatik (6 )

+ Organizimi i faqeshënuesve (5 )

+ Magazinim i koduar i fotografive (5 )

+ Pa reklama (5 )

+ Sinkronizimi në të gjithë pajisjet (4 )

+ Postë e strehuar vetë (4 )

+ Bashkëpunimi në ekip (4 )

+ Menaxher i integruar i shkarkimit (3 )

+ Ndarja e sigurt e skedarëve (3 )

+ Fotot me etiketa gjeografike (3 )

+ Ndarja e integruar e skedarëve (3 )

+ Lëvizje e shpejtë (2 )

+ Transferimi i madh i skedarëve (2 )

+ Mikpritës (2 )

+ Sinkronizimi në renë kompjuterike (2 )

+ Përdorues të pakufizuar (1 )

+ Sistemi i lejeve (1 )

+ Sinkronizimi në kohë reale (1 )

+ CardDAV (1 )

+ Kalendari i përbashkët (1 )

+ Mbështetje për Docker (1 )

+ Magazinimi lokal (1 )

+ Kriptimi është opsional (1 )

+ Mbështetje për ActivityPub (1 )

+ Kërkim i vetë-strehuar (1 )

+ Aplikacione të personalizuara (1 )

+ Në riprodhuesin e integruar të videove (1 )

+ Kontrolli i ruajtjes (1 )

+ Shërbimet LDAP (1 )

+ Redaktues teksti bashkëpunues (1 )

+ Zgjerime modulare (1 )

+ Integrimi i vetëm në zyrë (1 )

+ Integrimi i shpejtë në Openstack (1 )

+ Galeria e Fotove me etiketa gjeografike (1 )

+ Mbështetje LDAP (1 )

+ CalDAV (1 )

+ Ndër-Platformë (1 )

+ Softuer në ambiente (1 )

+ Sinkronizoni kontaktet (1 )

+ Ushqimi social (0 )

+ Mbështetje për tabletin (0 )

+ Agregator lajmesh (0 )

+ Magazinim i pakufizuar (0 )

+ Sinkronizoni SMS (0 )

+ Etiketimi i skedarëve (0 )

+ Bashkëpunim në kohë reale (0 )

+ Mbajtës shënimesh i integruar (0 )

+ Sinkronizoni vendndodhjen e telefonit (0 )

+ Mbrojtja e privatësisë (0 )

+ Sinkronizimi i fotove (0 )

+ Mbështetje për MarkDown (0 )

+ Ndjekja e kohës së detyrës (0 )

+ Menaxhimi i Kontratës (0 )

+ Sinkronizimi 2 drejtimesh (0 )

+ Re e Federuar (0 )

+ Integrimi Keepass (0 )

+ Aplikacionet e integruara (0 )

+ Duke shkruar në TeX vetë (0 )

+ Mbajtja e shënimeve (0 )

+ Mbështetje për WebDAV (0 )

+ Server lokal (0 )

+ Kalendari (0 )

+ Sinkronizoni shënimet (0 )

+ Lexues i integruar RSS (0 )

+ Verifikimi me dy hapa (0 )

+ Integrimi i LibreOffice (0 )

+ Integrimi (0 )

+ Kriptimi nga fundi në fund (0 )

+ Sinkronizimi i kalendarit (0 )

+ Miqësore për celularin (0 )

+ Klient i integruar i postës elektronike (0 )

+ Ndarja e skedarëve (0 )

+ Ruajtja në renë kompjuterike (0 )

+ Siguria e fokusuar (0 )

+ Autentifikimi me dy faktorë (0 )

+ Integrimi i kalendarit (0 )

+ Sinkronizimi i skedarëve (0 )

Llojet e Aplikimit

Ruajtja në renë kompjuterike (0 )

Sinkronizimi i skedarëve (0 )

Rezervimi në internet (0 )

Etiketa

Siguria & Privatësia

Player audio -

detyrat

redaktimi në renë kompjuterike

bazuar në php

Kontaktoni Rezervimin Mjet

lehtë për t'u shtuar kategoritë e redaktimit

Faqeshënuesit e resë kompjuterike

Rezervimi në internet Mjet

Menaxheri i skedarëve -

Alternativat për Nextcloud

122

pCloud

(14 | 3.4)

- - -

822

ownCloud

(9 | 3.1)

- - -

2307

Google Drive

(42 | 4)

- - -

5475

Dropbox

(87 | 3.9)

- - -

801

MEGA

(27 | 3.3)

- - -

277

Google Photos

(10 | 3.3)

- - -

707

Microsoft OneDrive

(18 | 2.9)

- - -

161

Seafile

(6 | 4)

- - -

122

pCloud

(14 | 3.4)

- - -

433

Box

(6 | 2)

- - -

78

OpenMediaVault

(6 | 4.5)

- - -

93

BackBlaze

(11 | 3.6)

- - -

100

iCloud

(3 | 2.7)

- -

28

EteSync

(6 | 4.8)

- - -

94

Tresorit

(6 | 3.7)

- - -

23

Icedrive

(3 | 2.3)

- - -

151

4Shared

(4 | 3.8)

- - -

21

Filestash

(3 | 5)

- - -

34

Infomaniak kDrive

(9 | 4.6)

- - -

© 2023 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram