Search

English

856

Netflix

(63 | 4.2)

- - -

IanDorfman

3 years ago

undefined...


Positive comment

6 0


Show more comments

Netflix është shërbimi kryesor i abonimit në botë për shikimin e episodeve televizive dhe filmave në telefonin tuaj.

Përveç ofrimit të një shërbimi të njohur DVD me qira me postë, Netflix ju lejon të transmetoni mijëra filma dhe shfaqje televizive në kompjuterin tuaj. Shikoni filma menjëherë nga kompjuteri juaj (me Microsoft Silverlight), pajisja celulare ose drejtpërdrejt në televizorin tuaj.

Asnjë reklamë. Asnjë tarifë e fshehur. Provoni një muaj falas. Mund ta anuloni në çdo kohë.

Ju gjithashtu mund të shkarkoni disa shfaqje dhe filma në pajisjet celulare për t'i parë jashtë linje. Funksioni është i përfshirë në të gjitha planet dhe i disponueshëm në mbarë botën, por pajisjet And...

(Shfaq përshkrimin e plotë)

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Facebook

Twitter

Microsoft Store

Google Play Store

iPhone App Store

Chrome OS Web Store

Kindle Store

Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot

Veçoritë

+ Transmetim TV (27 )

+ Transmetimi i videos (24 )

+ VOD (14 )

+ Mbështetje për Temat (10 )

+ Pa reklama (5 )

+ Serveri lokal i përfshirë (3 )

+ Dolby Vision (2 )

+ HDR10 (1 )

+ Modaliteti i natës/Tema e errët (1 )

+ Filtrimi i filmave (1 )

+ Transmetimi i filmit (1 )

+ Mbështetje UHD 4K (1 )

+ Mbështetje HDR (0 )

+ Transmetim (0 )

+ Kërkoni filma sipas aktorëve (0 )

+ Punon jashtë linje (0 )

+ Transmetimi në TV (0 )

+ Mbështetje për titrat (0 )

+ Transmetimi i medias (0 )

Llojet e Aplikimit

Transmetimi i videos (24 )

Transmetimi i filmit (1 )

Etiketa

Rishikimi i filmit Faqe

Shfaqje televizive

shiko film

filmat

televizoret

Shikoni filma

origjinalet

televizioni

video sipas kërkesës

tv

shfaqje televizive në internet

Alternativat për Netflix

385

Stremio

(22 | 3.7)

- - -

138

Prime Video

(6 | 2.7)

- -

209

Hulu

(8 | 2.9)

- - -

56

HBO Now

(0 | 0)

- - -

53

Disney+

(2 | 5)

- - -

44

Tubi TV

(6 | 4)

- -

35

Google TV

(0 | 0)

- -

48

Pluto TV

(4 | 3.8)

- - -

16

Apple TV

(0 | 0)

-

33

HBO Go

(1 | 4)

- -

23

BBC iPlayer

(2 | 4.5)

12

MUBI

(0 | 0)

- - -

27

Zattoo

(0 | 0)

-

15

NBC

(0 | 0)

14

Sling TV

(0 | 0)

- - -

© 2023 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram