Search

English

149

Natron

(4 | 4.2)

- - -

Toz

11 months ago

undefined...


Positive comment

0 0


Show more comments

Natron është një aplikacion për përbërjen nodale me burim të hapur, ndër-platformë. Është ndërtuar rreth teknologjisë standarde të industrisë me burim të hapur si OpenFX, OpenEXR, OpenColorIO dhe OpenImageIO. Kompleti i veçorive përfshin riprodhimin në kohë reale/cache RAM, interpretimin me shumë fije, gjurmimin 2d, rotoskopimin, klasifikimin, animacionin përmes kthesave f dhe mbështetjen e shtojcave OpenFX të palës së tretë. Të gjitha të përfshira në një ndërfaqe të njohur, intuitive me një format skedari projekti të bazuar në XML.

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Facebook

Twitter

GitHub

Screenshot
Screenshot

Veçoritë

+ Redaktimi i videos (17 )

+ Portativ (13 )

+ Hapni Mbështetjen FX (8 )

+ Kompozimi nyjor (1 )

+ Filtrat e videove (1 )

+ Animacioni i kornizës kryesore (0 )

+ Bazuar në nyje (0 )

Llojet e Aplikimit

Redaktimi i videos (17 )

Etiketa

Vfx

prodhim video postimi

kinemaja

kompozim video

nyjet glsl

duke përbërë

Alternativat për Natron

1445

Blender

(35 | 4.7)

- - -

172

Adobe After Effects

(8 | 3.5)

- - -

216

Camtasia Studio

(10 | 3.6)

- - -

70

HitFilm Pro

(3 | 4.3)

- - -

17

Hitfilm Express

(4 | 4.5)

- - -

44

Blackmagic Design Fusion

(1 | 3)

- - -

31

NUKE

(0 | 0)

- - -

22

Apple Motion

(1 | 4)

-

12

Snowmix

(0 | 0)

13

ButtleOFX

(0 | 0)

-

© 2023 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram