Search

English

149

MusicBrainz

(1 | 5)

- - -

Lunatica

2 years ago

undefined...


Positive comment

1 0

MusicBrainz është një bazë metadata muzikore e komunitetit që përpiqet të krijojë një faqe gjithëpërfshirëse informacioni muzikor. Ju mund t'i përdorni të dhënat e MusicBrainz ose duke shfletuar këtë faqe interneti, ose mund t'i qaseni të dhënave nga një program klienti — për shembull, një program riprodhues CD mund të përdorë MusicBrainz për të identifikuar CD-të dhe për të dhënë informacion rreth CD-së, rreth artistit ose të lidhura informacion. Ju gjithashtu mund të përdorni MusicBrainz Tagger për të identifikuar dhe pastruar automatikisht etiketat e meta të dhënave në koleksionet tuaja muzikore dixhitale.

MusicBrainz është një komunitet i hapur i mbajtur nga përdoruesi që mbledh dhe v...

(Shfaq përshkrimin e plotë)

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Twitter

GitHub

Google Play Store

Faqja zyrtare e internetit
Uebsajti zyrtar (stili i vjetër)
Screenshot

Veçoritë

+ Bazuar në komunitet (7 )

+ Etiketimi (1 )

+ Etiketuesi audio (0 )

+ Enciklopedi (0 )

Llojet e Aplikimit

Etiketa

freedb

metabrainz

bazën e të dhënave në internet

etiketimi audio

Baza e të dhënave

cddb

Alternativat për MusicBrainz

77

Discogs

(2 | 5)

- - -

32

ratehouse

(13 | 4.7)

- - -

33

AllMusic

(2 | 5)

- -

34

Rate Your Music

(3 | 3.7)

- - -

© 2023 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram