Search

English

517

MusicBee

(39 | 4.4)

- - -

Gurudev1000

11 years ago

undefined...


Positive comment

5 0


Show more comments

Menaxhoni muzikën tuaj si një bibliotekë, si lista dëgjimi ose si dosje në sistemin e skedarëve. Organizoni, shfletoni dhe gjeni muzikë në kompjuterin tuaj, në pajisjet portative dhe në ueb. Koleksionet e vogla ose të mëdha trajtohen me lehtësi. Shikoni dosjet për këngë të reja dhe shtoni në bibliotekën tuaj, me opsionin për të etiketuar skedarët nga një Kuti hyrëse paraprakisht. Gjithashtu menaxhoni dhe shkarkoni abonimet në Podcast dhe dëgjoni stacionet tuaja të preferuara të radios, duke përfshirë ato nga Shoutcast, Jamendo dhe Last.fm.

Etiketoni muzikën me lehtësi, me plotësimin e plotë të etiketave IDv2.3 të disponueshme për përdorim dhe etiketave të personalizuara që mund të konfigu...

(Shfaq përshkrimin e plotë)

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Facebook

Twitter

Microsoft Store

Promo 1: Karakteristikat kryesore
Promo 2: Karakteristikat kryesore
Pamja po luhet tani
-Pamja e bibliotekës.
-Shiri i kërkimit të formës së valës / shiriti i përparimit
Modaliteti i Teatrit - Pamja e Kinemasë
Paneli i redaktimit të etiketave
Plotësisht i personalizueshëm
Etiketimi automatik
Skins Shkarko
BeeTunes Skin
Shtojcat e barazimit/DSP (të pajtueshme me Winamp)

Veçoritë

+ Zgjerohet nga Plugins/Extensions (24 )

+ Biblioteka muzikore (21 )

+ I personalizueshëm (16 )

+ Portativ (13 )

+ Lëkurat (12 )

+ Menaxhimi i listave për luajtje (10 )

+ Listat e zgjuara të luajtjes (6 )

+ Pa reklama (5 )

+ Radio në internet (2 )

+ Redaktori i integruar i etiketave ID3 (2 )

+ Modulariteti (2 )

+ Etiketimi automatik i muzikës (2 )

+ Shiriti i kërkimit të formës së valës (1 )

+ Skinnable (1 )

+ Etiketimi me porosi (1 )

+ Tingulli rrethues (1 )

+ Scrobbler i integruar Last.fm (1 )

+ Zgjerime modulare (1 )

+ Merr automatikisht kopertinat e albumit (1 )

+ Redaktori i integruar i fletës CUE (0 )

+ Etiketat virtuale (0 )

+ Teksti i këngës (0 )

+ Personalizimi i lëkurës (0 )

+ Etiketimi automatik (0 )

+ Filtrat e rrugës (0 )

+ Integrimi SoundCloud (0 )

+ Podcast Player (0 )

+ Temat (0 )

+ Menaxher i bibliotekës (0 )

+ Vepra artistike (0 )

+ Gjetësi automatik i teksteve (0 )

+ Organizimi i bibliotekës (0 )

Llojet e Aplikimit

Player audio (2 )

Radio në internet (2 )

Media Player (0 )

Etiketa

CD Ripper -

fletë sugjerimesh

etiketimi audio

organizim muzikor

sinkronizimi i pajisjes

stacionet radiofonike

sinkronizimi i muzikës

telekomandë

Player audio -

Media Player -

lista dinamike për luajtje

musicbrainz

sugjerim

Menaxher i muzikës

podcast

i pajtueshëm me shtojcën winamp

Alternativat për MusicBee

1425

foobar2000

(30 | 4.3)

- - -

731

AIMP

(31 | 4.7)

- - -

695

Clementine

(20 | 3.8)

- - -

171

Strawberry

(36 | 4.5)

- - -

847

Winamp

(16 | 3.8)

- - -

250

Audacious

(11 | 4.5)

- - -

416

Rhythmbox

(4 | 3)

- - -

475

MediaMonkey

(5 | 4)

- - -

177

DeaDBeeF

(8 | 4.6)

- - -

159

Quod Libet

(14 | 4.4)

- - -

392

Amarok

(1 | 4)

- - -

95

Poweramp

(9 | 4.6)

- - -

38

Lollypop

(4 | 4.5)

- - -

38

Dopamine

(7 | 4.7)

- - -

85

XMPlay

(7 | 4.1)

- - -

237

Miro

(4 | 3)

- - -

113

Vox Music Player

(4 | 3.5)

- - -

12

Elisa

(0 | 0)

-

21

Resonic Player

(2 | 4)

- - -

14

Cantata

(1 | 5)

- - -

© 2023 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram