Search

English

440

Mumble

(4 | 4.2)

- - -

nosbig

3 years ago

undefined...


Positive comment

4 0


Show more comments

Mumble ishte i pari dhe është softueri më i suksesshëm dhe më i përhapur pa dhe me burim të hapur për VoIP. Ishte softueri i parë VoIP që ofronte audio me vonesë të ulët të përshtatshme për lojëra, dhe në të njëjtën kohë ishte një pionier në cilësinë e lartë të audios në të njëjtën kohë.

Mbivendosja në lojë tregon përdoruesit dhe kush po flet në lojë.

Mumble ofron audio pozicionale për lojëra të caktuara, që do të thotë se ju mund t'i dëgjoni njerëzit me të cilët luani nga drejtimi që ata qëndrojnë në lojë dhe sa më shumë të jenë afër (të konfigurueshëm).

Nëpërmjet skriptimit shtesë duke përdorur protokollin Ice për komunikim, (p.sh.) ndërfaqet e internetit mund të përdoren për mena...

(Shfaq përshkrimin e plotë)

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Facebook

Twitter

GitHub

Ubuntu Software Center

iPhone App Store

Mumble 1.2.3 Release Candidate – disa përdorues në kanale të ndryshme
Komenti i përdoruesit dhe Avatari – Komentet mund të vendosen për përdoruesit dhe kanalet
Magjistarët përshkrues që udhëzojnë përdoruesit përmes konfigurimit dhe konfigurimit
Mbivendosja në lojë - shikoni se kush është brenda dhe kush flet gjatë lojës
ACL për menaxhimin e zgjatur të lejeve që lejon konfigurime të thjeshta ose komplekse
Mumble është shumë i konfigurueshëm në modalitetin e konfigurimit të avancuar
Paraqitja horizontale me lëkurë
Paraqitja vertikale me lëkurë

Veçoritë

+ Portativ (13 )

+ Vonesa e ulët (8 )

+ Pa reklama (5 )

+ Peshë e lehtë (4 )

+ Menaxhimi i Serverit (3 )

+ Pritja e serverit të dedikuar (2 )

+ Chat Bot (1 )

+ Shtyni për të folur (1 )

+ I fokusuar në lojëra (1 )

+ Rrjet P2P i decentralizuar i vetë-pritshëm (1 )

+ zë 3D (1 )

+ Mbivendosja në lojë (1 )

+ Bisedë e koduar (1 )

+ Biseda me zë në grup (1 )

+ Menaxher i kanalit (0 )

+ API e zhvillimit (0 )

+ Bisedë në grup (0 )

+ Audio pozicionale (0 )

+ Bisedë me zë (0 )

Llojet e Aplikimit

Bisedë e koduar (1 )

Bisedë në grup (0 )

Etiketa

komunikimet

bazuar në bsd

Alternativat për Mumble

531

Element

(25 | 4.3)

- - -

904

Discord

(59 | 3.2)

- - -

2546

Skype

(67 | 2.6)

- - -

497

Tox

(13 | 3.7)

- - -

191

TeamSpeak

(2 | 2.5)

- - -

57

Guilded

(23 | 4.5)

- - -

19

Kosmi

(4 | 4.8)

- - -

30

Dialog Messenger

(0 | 0)

- - -

19

Zello

(2 | 3)

- - -

11

Kiax

(0 | 0)

38

Ventrilo

(0 | 0)

- -

© 2022 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram