Search

English

582

Mp3tag

(11 | 3.9)

- - -

ElectricKeet

5 years ago

undefined...


Positive comment

6 0


Show more comments

** Versioni i Windows është falas, por versioni i ri macOS kushton 20 dollarë. **

Mp3tag është një mjet i fuqishëm dhe i lehtë për t'u përdorur për të redaktuar meta të dhënat e skedarëve audio.

Ai mbështet modifikimin e grupeve të etiketave të ID3v1, ID3v2.3, ID3v2.4, iTunes MP4, WMA, Vorbis Comments dhe APE Tags për skedarë të shumtë në të njëjtën kohë që mbulojnë një sërë formatesh audio.

Për më tepër, ai mbështet kërkimet në internet të bazës së të dhënave nga, p.sh., Discogs, MusicBrainz ose freedb, duke ju lejuar të mbledhni automatikisht etiketat e duhura dhe të shkarkoni kopertinat për bibliotekën tuaj muzikore.

Ju mund të riemërtoni skedarët bazuar në informacionin e eti...

(Shfaq përshkrimin e plotë)

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Twitter

Mac App Store

Microsoft Store

Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot

Veçoritë

+ Mbështetje për skriptimin (8 )

+ Redaktori i etiketave Mp3 (3 )

+ Mbështetje për Batch Mode (1 )

+ Mbështetje për shprehjet e rregullta (0 )

+ Mbështetje për Unicode (0 )

+ Vepra artistike (0 )

+ Shkarkim automatik i artit të albumit (0 )

+ Redakto të dhënat meta (0 )

+ Riemërtimi i skedarëve në grup (0 )

+ Redaktimi i grupit (0 )

Llojet e Aplikimit

Redaktori i etiketave Mp3 (0 )

Etiketa

etiketimi audio

meta të dhënat

etiketimi mp4

pajisje dhurimi

Alternativat për Mp3tag

357

MusicBrainz Picard

(16 | 4.3)

- - -

45

Kid3

(2 | 5)

- -

132

TagScanner

(5 | 4.4)

- - -

29

Puddletag

(8 | 4.4)

- -

27

beets

(0 | 0)

- - -

36

Album Art Downloader

(1 | 4)

- -

63

TuneUp

(3 | 2.3)

- - -

58

Tag&Rename

(0 | 0)

- - -

18

The GodFather

(1 | 5)

-

11

AudioShell

(0 | 0)

- -

24

SongKong

(4 | 2.8)

- - -

53

Jaikoz

(3 | 3.7)

13

MP3 Diags

(1 | 5)

-

© 2023 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram