Search

English

147

Minus

(5 | 3.6)

- - -

ekwo

11 years ago

undefined...


Positive comment

0 0


Show more comments

Minus ju lejon të ngarkoni dhe shpërndani lehtësisht foto, video dhe skedarë. Mund të përdorni dhe shkarkoni skedarët tuaj ekzistues nga llogaria juaj Minus dhe t'i publikoni në profilin tuaj Minus dhe më shumë. Mbështet HTTPS.

Linqe te jashtme

Faqja kryesore
Galeri
Android (1)
Android (2)
iPhone (1)
iPhone (2)
iPhone (3)
Ngarkimi i të ftuarve në faqen kryesore
Faqja e profilit

Veçoritë

+ Mbështetje HTTPS (0 )

+ Ndarja në internet (0 )

+ Ndarja e skedarëve (0 )

+ Ndarja e imazhit (0 )

+ Ngarko imazhe (0 )

Llojet e Aplikimit

Pritja e imazhit (0 )

Etiketa

ndajnë dokumentet

Pritja e imazhit Shërbimi

ndajnë galeritë

Alternativat për Minus

801

MEGA

(27 | 3.3)

- - -

433

Box

(6 | 2)

- - -

309

MediaFire

(10 | 3.2)

- -

397

Flickr

(5 | 4)

- - -

85

500px

(2 | 4.5)

-

34

PostImage.org

(5 | 4.8)

- - -

57

Photobucket

(5 | 2.8)

- -

31

Jirafeau

(1 | 4)

- -

70

Amazon Drive

(0 | 0)

-

27

imgbox

(1 | 5)

- -

51

ImageShack

(3 | 3.3)

11

Zoho Docs

(0 | 0)

-

32

Jumpshare

(2 | 4.5)

- - -

22

SmugMug

(1 | 4)

- - -

15

Chevereto

(0 | 0)

- - -

18

zippyshare

(1 | 2)

- - -

18

LiveDrive

(0 | 0)

- - -

14

FileDropper.com

(3 | 3.3)

- -

© 2023 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram