Search

English

845

Microsoft Word

(16 | 2.9)

- - -

Guest

1 years ago

undefined...


Positive comment

0 0


Show more comments

Microsoft Word, pjesë e Microsoft Office Suite, por që shitet edhe si aplikacion i pavarur, është përpunuesi i tekstit i Microsoft. Formati i tij i pronarit (por me specifikim të hapur) DOC konsiderohet një standard de-facto, megjithëse nga viti 2007 e lart, Word përdor DOCX.

Karakteristika të tjera përfshijnë SmartArt, mbështetje PDF dhe kërkim të veçorive (që nga Word 2016).

Word Online, pjesë e Office Online, është klienti i uebit me një grup funksionesh të kufizuara.

Duke përdorur aplikacionin celular, kërkohet një abonim në Microsoft 365 për të krijuar dhe modifikuar dokumente me një madhësi ekrani 10,1 inç ose më të madh; dokumentet do të hapen në modalitetin vetëm për lexim.

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Facebook

Twitter

Microsoft Store

Google Play Store

iPhone App Store

Pamje e re e dokumentit
Screenshot

Veçoritë

+ Mjet për të shkruar (5 )

+ Referencat e kryqëzuara (4 )

+ Stilet e personalizuara (4 )

+ Kontrolli drejtshkrimor (3 )

+ Menaxhimi i strukturës së dokumentit (2 )

+ Përpunim teksti (1 )

+ Ndërfaqja e shiritit (1 )

+ Bashkëpunim në kohë reale (0 )

+ Eksporto në PDF (0 )

+ Kutitë e tekstit (0 )

+ Sinjalistika Dixhitale (0 )

+ Konvertoni dokumentet Word në PDF (0 )

Llojet e Aplikimit

Përpunim teksti (1 )

Etiketa

përpunues teksti në internet

Menaxher i Kërkimit -

Alternativat për Microsoft Word

1101

LibreOffice - Writer

(16 | 4.6)

- - -

886

Google Docs

(16 | 4)

- - -

104

WPS Writer

(2 | 1)

- - -

673

Apache OpenOffice Writer

(3 | 3.3)

- - -

55

TextMaker

(3 | 4.3)

- - -

194

Pages

(2 | 2)

- - -

256

AbiWord

(6 | 2.5)

- - -

118

Manuskript

(12 | 4.6)

- - -

235

Scrivener

(16 | 3.5)

- - -

132

LaTeX

(0 | 0)

- - -

26

Walling

(0 | 0)

- - -

53

Hemingway Editor

(3 | 5)

- - -

48

Dropbox Paper

(1 | 5)

- - -

101

Airborn

(1 | 4)

- - -

47

WordPad

(0 | 0)

-

57

Zoho Writer

(2 | 4.5)

- - -

21

Authorea

(0 | 0)

- - -

26

Atlantis Word Processor

(3 | 4)

- - -

19

Word Online

(1 | 3)

- -

29

Quoll Writer

(2 | 5)

- - -

© 2023 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram