Search

English

586

Microsoft Security Essentials

(5 | 4)

realnabarl

10 years ago

undefined...


Positive comment

0 0


Show more comments

Microsoft Security Essentials (MSE) është një produkt softuer antivirus që ofron mbrojtje në kohë reale kundër llojeve të ndryshme të softuerëve me qëllim të keq si viruset, spyware, rootkits dhe kuajt trojan.

Microsoft Security Essentials është një shkarkim pa pagesë nga Microsoft (kërkesa për hapësirë: vetëm 17,63 MB.) që është e thjeshtë për t'u instaluar, e lehtë për t'u përdorur dhe e përditësuar gjithmonë, në mënyrë që të jeni të sigurt se kompjuteri juaj mbrohet nga teknologjia më e fundit.

Është e lehtë të dallosh nëse kompjuteri yt është i sigurt – kur je i gjelbër, je mirë. Është kaq e thjeshtë.
Microsoft Security Essentials funksionon në heshtje dhe me efikasitet në sfond, ...

(Shfaq përshkrimin e plotë)

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Statusi i kompjuterit - i mbrojtur
Alarmi për kërcënim
Po skanoni kompjuterin tuaj
Kërkesat e sistemit: 140 MB në hard disk

Veçoritë

+ Peshë e lehtë (4 )

Llojet e Aplikimit

Anti-Virus (0 )

Etiketa

anti spyware

Anti-Virus Aplikacioni

skaner virusesh

Alternativat për Microsoft Security Essentials

800

Avast Free Antivirus

(23 | 2.9)

- - -

143

Windows Security

(9 | 4.1)

- - -

207

Clam AntiVirus

(6 | 1.8)

-

407

Avira Antivirus

(26 | 3)

- -

157

Kaspersky AntiVirus

(1 | 5)

- - -

247

ESET NOD32 Antivirus

(8 | 3.5)

59

ClamTk

(0 | 0)

108

ClamWin

(0 | 0)

- - -

90

Bitdefender Antivirus

(11 | 2.2)

- - -

287

AVG AntiVirus

(13 | 2)

- -

232

Comodo Internet Security

(8 | 2.5)

- - -

67

HitmanPro

(2 | 3)

67

Panda Dome

(3 | 2.7)

- - -

36

COMODO Antivirus

(0 | 0)

27

Dr.Web Anti-virus

(0 | 0)

26

Dr.Web CureIt!

(0 | 0)

15

F-Secure Anti-Virus

(0 | 0)

© 2023 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram