Search

English

707

Microsoft OneDrive

(18 | 2.9)

- - -

Ayylienhunter

3 years ago

undefined...


Positive comment

2 0


Show more comments

OneDrive (i njohur më parë si SkyDrive) ofron një zgjidhje të kënaqshme të ruajtjes dhe ndarjes së skedarëve në internet në një shërbim falas dhe të lehtë për t'u përdorur. Ka një dizajn që është tërheqës dhe funksional.
OneDrive ju lejon të modifikoni dokumentet tuaja të Microsoft Office në internet, ai ofron një version lite të tre prej softuerëve kryesorë të paketës Word, Excel dhe PowerPoint, kështu që nëse nuk e keni paketën të instaluar në PC ose Mac tuaj, thjesht mund ta modifikoni ato në internet. Kështu që ju keni akses të plotë në dokumentet tuaja në të gjithë kompjuterët tuaj, kudo që të jeni.

Filloni me 5 GB falas. Nëse keni nevojë për më shumë hapësirë, merrni 50 GB për vetë...

(Shfaq përshkrimin e plotë)

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Facebook

Twitter

Mac App Store

Microsoft Store

Google Play Store

iPhone App Store

Chrome OS Web Store

Kindle Store

sinkronizimi i desktopit
iPhone/iPod Touch: Aplikacioni OneDrive

Veçoritë

+ Kërkim i integruar (7 )

+ Integrimi i Microsoft Office (7 )

+ Integrimi Office Online (3 )

+ Integrimi IFTTT (0 )

+ Pritja në renë kompjuterike (0 )

+ Autentifikimi me dy faktorë (0 )

+ Mbështetje për WebDAV (0 )

+ Pritja e skedarëve (0 )

+ Punon jashtë linje (0 )

+ Magazinim i pakufizuar (0 )

+ Ruajtja e skedarëve (0 )

+ Sinkronizimi selektiv (0 )

+ Sinkronizimi i skedarëve (0 )

+ Dosja e koduar (0 )

+ Ruajtja në renë kompjuterike (0 )

Llojet e Aplikimit

Ruajtja në renë kompjuterike (0 )

Sinkronizimi i skedarëve (0 )

Rezervimi në internet (0 )

Etiketa

Rezervimi

hard disk në internet

makinë cloud

bllokues kibernetik

ruajtja e skedarëve personal

ofruesit e ruajtjes së skedarëve në internet

Rezervimi në internet Mjet

ruajtja e skedarëve në internet

bllokuesit kibernetikë

sinkronizimi i webdav

hostimi falas i skedarëve në internet

Ngarkimi i skedarit Shërbimi

ofruesi i ruajtjes së skedarëve në internet

shërbimet e ruajtjes në renë kompjuterike

Alternativat për Microsoft OneDrive

122

pCloud

(14 | 3.4)

- - -

843

Nextcloud

(76 | 4.6)

- - -

5475

Dropbox

(87 | 3.9)

- - -

2307

Google Drive

(42 | 4)

- - -

801

MEGA

(27 | 3.3)

- - -

591

Syncthing

(25 | 3.7)

- - -

822

ownCloud

(9 | 3.1)

- - -

277

Google Photos

(10 | 3.3)

- - -

305

Resilio Sync

(12 | 3.2)

- - -

141

IPFS

(2 | 5)

- - -

433

Box

(6 | 2)

- - -

309

MediaFire

(10 | 3.2)

- -

79

SyncTrayzor

(2 | 4.5)

- - -

162

Yandex.Disk

(7 | 3.1)

- - -

161

Seafile

(6 | 4)

- - -

674

Spideroak One Backup

(25 | 3.6)

- - -

111

Cozy

(3 | 3)

- - -

80

Sync.com

(6 | 4.5)

- - -

117

Pydio

(5 | 4.4)

- - -

100

iCloud

(3 | 2.7)

- -

© 2023 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram