Search

English

702

Microsoft Office Suite

(13 | 3.2)

- - -

Bricolas

2 years ago

undefined...


Positive comment

0 0


Show more comments

Microsoft Office është një paketë zyre aplikacionesh, serverash dhe shërbimesh.

Kompleti i zyrës përfshin:

Microsoft Word
Microsoft Office Excel
Microsoft Powerpoint
Access Microsoft Office
Microsoft Office Outlook
Microsoft OneNote

Me MS Office 2003, 2007 dhe 2010 ju mund t'i ruani falas të gjitha dokumentet e zyrës deri në 7 GB në Microsoft OneDrive tuaj online, në mënyrë që të keni akses të plotë në dokumentet tuaja në çdo kompjuter, kudo që të jeni.

Aplikacione të tjera desktop të përfshira në paketën Microsoft Office janë:

Microsoft Office Publisher: aplikacion publikimi në desktop, i përdorur kryesisht për dizajnimin e broshurave, etiketave, kalendarëve, kartolinave përshëndetëse,...

(Shfaq përshkrimin e plotë)

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Facebook

Twitter

Google Play Store

iPhone App Store

AppGallery

Screenshot

Veçoritë

+ Mbështetje për skriptimin (8 )

+ Zbritje studentore (2 )

+ Fletëllogaritëse (1 )

+ Përpunim teksti (1 )

+ Versioni dhe Kontrolli i Burimit (0 )

+ Integrimi i Onedrive (0 )

+ Përdorshmëria (0 )

+ Punon jashtë linje (0 )

Llojet e Aplikimit

Përpunim teksti (1 )

Fletëllogaritëse (1 )

Komplet Zyre (0 )

Etiketa

Komplet Zyre -

Prezantimi -

Alternativat për Microsoft Office Suite

2571

LibreOffice

(71 | 4.3)

- - -

351

WPS Office

(23 | 3.4)

- - -

372

ONLYOFFICE Docs

(26 | 4)

- - -

773

Apache OpenOffice

(15 | 3.2)

- - -

77

SoftMaker FreeOffice

(12 | 3.8)

- - -

106

Office Online

(2 | 3.5)

-

104

CryptPad

(12 | 4.4)

- - -

31

OfficeSuite

(1 | 4)

- - -

95

Apple iWork

(2 | 3)

- - -

87

Calligra Suite

(0 | 0)

- - -

17

Polaris Office

(0 | 0)

- - -

160

Zoho

(8 | 4.8)

- - -

21

Corel WordPerfect Office

(0 | 0)

- - -

26

Collabora Office

(0 | 0)

- - -

30

Microsoft 365

(2 | 2)

- - -

28

Open365

(0 | 0)

44

Docs To Go

(1 | 4)

- -

45

NeoOffice

(0 | 0)

- - -

12

SSuite Office

(3 | 5)

- - -

© 2023 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram