Search

English

380

Microsoft Office Outlook

(10 | 2.5)

- - -

Guest

2 years ago

undefined...


Positive comment

1 0


Show more comments

Microsoft Outlook, pjesë e paketës së Microsoft Office (të mos ngatërrohet me Microsoft Outlook Express), është një menaxher informacioni personal që ju lejon të menaxhoni postën elektronike, kalendarin, kontaktet dhe detyrat tuaja.

Outlook përfshihet në Office Home (blerje një herë), Office 365 (abonim mujor ose vjetor) ose i disponueshëm si aplikacion falas për Android, iOS dhe Windows Phone.

- Fokusohuni në gjërat e duhura me kutinë tonë inteligjente hyrëse - ne ju ndihmojmë të renditni mes mesazheve që duhet të veproni menjëherë dhe çdo gjë tjetër.

- Rrëshqitni për të planifikuar, fshirë dhe arkivuar shpejt mesazhet.

- Ndani disponueshmërinë e takimit tuaj vetëm me një trokit...

(Shfaq përshkrimin e plotë)

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Google Play Store

iPhone App Store

Outlook 365 në Windows
Outlook për Mac 2016
Outlook për Android
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Outlook në Mac
Ndërfaqja kryesore e përdoruesit

Veçoritë

+ Kërkim i integruar (7 )

+ Integrimi i desktopit Onenote (3 )

+ Integrimi i Office 365 (2 )

+ Kalendari i përbashkët (1 )

+ Modaliteti i natës/Tema e errët (1 )

+ Kuti hyrëse e unifikuar (1 )

+ Rregulla të personalizuara (1 )

+ Bashkëngjitje inteligjente (1 )

+ Integrimi i librit të adresave (1 )

+ Organizuesi i postës elektronike (1 )

+ Nënshkrimi me imazh (0 )

+ Integrimi i Gmail (0 )

+ Integrimi i Dropbox-it (0 )

+ Integrimi në Yahoo (0 )

+ Integrimi i Onedrive (0 )

+ Statusi i fluturimit (0 )

+ Integrimi i Box.com (0 )

+ Integrimi ICloud (0 )

+ Menaxher i listës së detyrave (0 )

+ Integrimi i Shkëmbimit (0 )

+ Planifikimi i postës elektronike (0 )

+ Mbështetje për llogari të shumëfishta (0 )

+ Menaxheri i Informacionit Personal (PIM) (0 )

+ Integrimi i kalendarit (0 )

+ Kalendari i integruar (0 )

+ Kontaktet (0 )

+ Aplikim vendas (0 )

+ Shkëmbim (0 )

+ Kalendari (0 )

Llojet e Aplikimit

Organizuesi i postës elektronike (1 )

Klienti i postës elektronike (0 )

Kalendari (0 )

Etiketa

shkëmbimi i microsoft

detyrat

Klienti i postës elektronike -

smime

klient shkëmbyes

serveri i shkëmbimit të microsoft

server shkëmbimi

Alternativat për Microsoft Office Outlook

2166

Thunderbird

(55 | 3.6)

- - -

302

Mailbird

(81 | 3.9)

- - -

219

eM Client

(24 | 2.8)

- - -

182

Evolution

(6 | 3.5)

- - -

269

K-9 Mail

(12 | 4.2)

- - -

86

Mailspring

(16 | 3.2)

- - -

111

Spark Mail

(7 | 3.6)

- - -

47

FairEmail

(8 | 4.9)

- - -

232

Apple Mail

(4 | 4.5)

- - -

94

Geary

(6 | 4.5)

- - -

44

Microsoft Mail and Calendar

(5 | 3.2)

- - -

94

Claws Mail

(10 | 3.7)

- - -

149

Postbox

(10 | 2.9)

- - -

43

Kontact - KMail

(1 | 4)

28

Spike

(16 | 5)

- - -

66

Mutt

(1 | 5)

- - -

69

EssentialPIM

(3 | 3.7)

- - -

23

BlueMail

(3 | 3.3)

- - -

35

Kontact

(3 | 3.7)

- - -

115

Mailpile

(1 | 1)

- - -

© 2022 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram