Search

English

481

Microsoft Office Excel

(8 | 2.9)

- - -

schackb

5 years ago

undefined...


Positive comment

2 1


Show more comments

Microsoft Excel, pjesë e Microsoft Office Suite, është aplikacioni i Microsoft-it për spreadsheet. Me ndërfaqen e përdoruesit të Microsoft Office Fluent, vizualizimi i pasur i të dhënave, pamjet e tabelave kryesore dhe grafikët me pamje profesionale janë më të lehta për t'u krijuar dhe përdorur.

Një version online, Excel Online, është gjithashtu i disponueshëm si pjesë e Office Online.

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Microsoft Store

Google Play Store

iPhone App Store

excel 365
Një dokument i ri në Excel 2013 në Windows 8

Veçoritë

+ Eksporto në CSV (48 )

+ Mbështetje për skriptimin (8 )

+ Zbërthimi i të dhënave (7 )

+ Importoni të dhëna CSV (1 )

+ Fletëllogaritëse (1 )

+ Grafikët (1 )

+ Tabelat kryesore (0 )

+ Grafikët (0 )

Llojet e Aplikimit

Fletëllogaritëse (1 )

Etiketa

Alternativat për Microsoft Office Excel

515

LibreOffice - Calc

(8 | 3.6)

- - -

248

Google Drive - Sheets

(6 | 4.7)

- - -

119

Apache OpenOffice Calc

(1 | 5)

84

Gnumeric

(2 | 4)

- - -

51

Tableau

(4 | 3.8)

- - -

69

Numbers

(2 | 1.5)

- - -

41

EtherCalc

(1 | 3)

- - -

15

WPS Spreadsheet

(0 | 0)

- - -

52

fxSolver

(2 | 4.5)

- - -

14

Spread32

(1 | 4)

- -

13

PlanMaker

(0 | 0)

- - -

15

Matrify

(4 | 4)

- - -

14

Zoho Sheet

(0 | 0)

- -

45

NeoOffice

(0 | 0)

- - -

© 2022 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram