Search

English

121

Mercurial SCM

(1 | 4)

-

DanMan

8 years ago

undefined...


Positive comment

0 0

Mercurial është një mjet i menaxhimit të kontrollit të burimeve të shpërndara falas. Ai trajton me efikasitet projekte të çdo madhësie dhe ofron një ndërfaqe të thjeshtë dhe intuitive të linjës së komandës. Mercurial trajton me efikasitet projekte të çdo madhësie dhe lloji.

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Veçoritë

+ Shpërndarë (0 )

+ Versioni dhe Kontrolli i Burimit (0 )

Llojet e Aplikimit

Versioni dhe Kontrolli i Burimit (0 )

Etiketa

menaxhimi i kodit burimor

menaxhimi i zinxhirit të furnizimit

depo e kodit burimor

Alternativat për Mercurial SCM

932

Git

(7 | 4.9)

- - -

142

Trac

(2 | 1.5)

- - -

49

Git for Windows

(1 | 4)

- -

108

Apache Subversion

(0 | 0)

36

Fossil

(0 | 0)

- -

14

ZenTao

(8 | 4.6)

- - -

31

Bazaar

(0 | 0)

-

11

darcs

(0 | 0)

-

12

Perforce

(0 | 0)

© 2022 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram