Search

English

151

Medium

(11 | 3.5)

- -

rumikotakahashi

5 years ago

undefined...


Positive comment

2 1


Show more comments

Medium është një vend i ri në internet ku njerëzit ndajnë ide dhe histori që janë më të gjata se 140 karaktere dhe jo vetëm për miqtë. Është krijuar për histori të vogla që e bëjnë ditën tuaj më të mirë dhe manifeste që ndryshojnë botën. Përdoret nga të gjithë, nga gazetarët profesionistë deri te kuzhinierët amatorë. Është e thjeshtë, e bukur, bashkëpunuese dhe të ndihmon të gjesh audiencën e duhur për çdo gjë që ke për të thënë.

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Facebook

Twitter

Google Play Store

iPhone App Store

Screenshot
Screenshot

Veçoritë

+ Mjet për të shkruar (5 )

+ Aplikacioni Progresiv i Uebit (0 )

+ Integrimi IFTTT (0 )

Llojet e Aplikimit

Publikimi i blogut (2 )

Rrjet social (0 )

Etiketa

Publikimi i blogut Mjet

Rrjet social -

publikojnë shkrime

tregim historish

mediat sociale

Alternativat për Medium

1545

WordPress

(49 | 3.9)

- - -

90

Write.as

(9 | 4.8)

- - -

424

Tumblr

(13 | 2.8)

- - -

202

Ghost

(9 | 3.3)

- - -

204

Blogger

(4 | 3.8)

- - -

27

WriteFreely

(1 | 5)

- - -

35

Telegra.ph

(3 | 4.3)

- -

93

Steemit

(4 | 2.2)

- - -

16

Deepstash

(0 | 0)

- - -

14

Plume

(2 | 4.5)

- -

13

DEV Community

(0 | 0)

- -

51

Issuu

(1 | 4)

17

Svbtle

(0 | 0)

© 2023 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram