Search

English

475

MediaMonkey

(5 | 4)

- - -

Guest

3 years ago

undefined...


Positive comment

0 0


Show more comments

MediaMonkey është një luajtës muzikor dhe një menaxher i bibliotekës muzikore me mbështetje për mbi 50,000 skedarë dhe shumë veçori për organizimin, etiketimin, konvertimin dhe djegien e muzikës suaj. Ai gjithashtu ka veçori të avancuara të podcasting dhe sinkronizimit. MediaMonkey sinkronizohet me iPhone, iPod dhe shumicën e pajisjeve të tjera MP3. MediaMonkey është një zgjidhje e menaxherit muzikor Gjithçka-në-Një me shumë shtojca të disponueshme.

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Google Play Store

Dritarja kryesore
Biblioteka mediatike
Shqyerja e këngëve nga CD-të

Veçoritë

+ Zgjerohet nga Plugins/Extensions (24 )

+ Biblioteka muzikore (21 )

+ Lëkurat (12 )

+ Crossfading (6 )

+ Android Sync (4 )

+ Konvertimi audio (3 )

+ Redaktori i etiketave Mp3 (3 )

+ Gjuhë të shumta (3 )

+ Koleksion muzikor (2 )

+ Sinkronizimi i iPhone/iPod (1 )

+ Menaxheri i etiketave (1 )

+ Barazues i integruar (0 )

+ Aksesueshmëria e numërimit të Play (0 )

+ Riemërtimi automatik i skedarit (0 )

+ Video Converter (0 )

+ Etiketimi automatik (0 )

+ I modifikueshëm (0 )

+ Menaxher i bibliotekës (0 )

+ Gjetësi automatik i teksteve (0 )

+ Shkarkim automatik i artit të albumit (0 )

Llojet e Aplikimit

CD Ripper (1 )

Media Player (0 )

Redaktori i etiketave Mp3 (0 )

Etiketa

Menaxheri i skedarëve -

CD Ripper -

Burner Bluray -

gjeni muzikë të kopjuar

sinkronizimi i muzikës

Media Player -

kapëse e podkastit

gjetës i kopjuar mp3

i pajtueshëm me shtojcën winamp

DVD ndezës video -

podcast

Menaxher i muzikës

Ngjitës CD Audio -

Luajtësi i videos

Alternativat për MediaMonkey

1425

foobar2000

(30 | 4.3)

- - -

517

MusicBee

(39 | 4.4)

- - -

731

AIMP

(31 | 4.7)

- - -

171

Strawberry

(36 | 4.5)

- - -

695

Clementine

(20 | 3.8)

- - -

847

Winamp

(16 | 3.8)

- - -

1036

iTunes

(25 | 2.9)

- - -

250

Audacious

(11 | 4.5)

- - -

416

Rhythmbox

(4 | 3)

- - -

159

Quod Libet

(14 | 4.4)

- - -

392

Amarok

(1 | 4)

- - -

95

Poweramp

(9 | 4.6)

- - -

45

Kid3

(2 | 5)

- -

85

XMPlay

(7 | 4.1)

- - -

21

Resonic Player

(2 | 4)

- - -

24

Swinsian

(6 | 4.2)

- - -

27

beets

(0 | 0)

- - -

36

Album Art Downloader

(1 | 4)

- -

57

gmusicbrowser

(3 | 4.3)

© 2022 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram