Search

English

142

MediaInfo

(4 | 3.5)

- - -

beat_truck

4 years ago

undefined...


Positive comment

0 0


Show more comments

[Instaluesi standard është i lidhur me adware, por versioni portativ është i pastër dhe pa reklama: http://www.videohelp.com/software/MediaInfo ]

MediaInfo jep informacion teknik dhe etiketë për një skedar video ose audio. Mbështet shumë formate audio dhe video, me metoda të ndryshme të shikimit të informacionit.

Karakteristikat e MediaInfo përfshijnë:
Lexoni shumë formate skedarësh video dhe audio
Shikoni informacionin në formate të ndryshme (tekst, fletë, pemë, HTML...)
Personalizojini këto formate shikimi
Eksporto informacione si tekst, CSV, HTML...
Ndërfaqja grafike e përdoruesit, ndërfaqja e linjës së komandës ose versionet e bibliotekës (.dll/.so/.dylib) të disponueshme
Int...

(Shfaq përshkrimin e plotë)

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Facebook

Twitter

Source

Mac App Store

Ubuntu Software Center

Screenshot
Screenshot
Screenshot

Veçoritë

+ Portativ (13 )

+ Integrimi i guaskës (5 )

+ Krahasimi krah për krah (3 )

+ Integrimi i Windows Explorer (1 )

Llojet e Aplikimit

Etiketa

informacione video

kodek

informacione audio

Alternativat për MediaInfo

33

GSpot

(0 | 0)

© 2023 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram