Search

English

750

Media Player Classic

(6 | 4)

AquaPoi

1 years ago

undefined...


Positive comment

0 0


Show more comments

Media Player Classic është krijuar për t'u dukur si Windows Media Player 6.4, por me shumë veçori të reja shtesë. Ka një riprodhues të integruar DVD me zmadhim në kohë reale, mbështetje për titrat AVI, mbështetje QuickTime dhe RealVideo dhe kodek të integruar MPEG2/SVCD/DVD.

Cili është ndryshimi Media Player Classic dhe Media Player Classic Home Cinema?

Media Player Classic u zhvillua nga Gabest ndërsa MPC-HC është një mod i krijuar kryesisht për përdorim në kinemanë shtëpiake dhe lëshohet nga Casimir666.

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Screenshot

Veçoritë

+ Mbështetje për titrat (0 )

Llojet e Aplikimit

Media Player (0 )

Etiketa

Media Player -

DVD player

Alternativat për Media Player Classic

6972

VLC Media Player

(179 | 4.3)

- - -

1174

MPC-HC

(37 | 4.4)

- - -

397

MPV

(22 | 4.2)

- - -

638

PotPlayer

(49 | 4)

- - -

411

SMPlayer

(11 | 4.3)

- - -

157

MPC-BE

(11 | 4.5)

- - -

847

Winamp

(16 | 3.8)

- - -

179

MX Player

(11 | 3.5)

- - -

333

MPlayer

(1 | 3)

- -

461

KMPlayer

(12 | 2.8)

- - -

255

Windows Media Player

(8 | 2.5)

- - -

74

Splash

(2 | 5)

- - -

242

GOM Player

(11 | 4)

- - -

237

Miro

(4 | 3)

- - -

14

Cantata

(1 | 5)

- - -

36

Winyl

(6 | 3.8)

- - -

102

SPlayer

(0 | 0)

- -

130

QuickTime Player

(2 | 2.5)

- -

© 2023 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram