Search

English

147

Mathematica

(3 | 4)

- - -

Guest

1 years ago

undefined...


Positive comment

0 0


Show more comments

Mathematica është një program kompjuterik kompjuterik i përdorur gjerësisht në fushat shkencore, inxhinierike dhe matematikore dhe fusha të tjera të llogaritjes teknike.

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Screenshot
Screenshot

Veçoritë

+ Zgjidhja e ekuacioneve (4 )

+ Gjeometri konstruktive (2 )

+ Komponenti grafik (1 )

+ Llogaritësi grafik (1 )

+ Llogaritja simbolike (1 )

+ CAS (0 )

+ Zgjidhja e llogaritjeve (0 )

Llojet e Aplikimit

Gjuha e programimit (0 )

Etiketa

Gjuha e programimit -

manipulim algjebrik

llogaritjet numerike

llogaritje teknike

Math

integrimi në renë kompjuterike

llogaritje matematikore

Algjebër

saktësi arbitrare

Alternativat për Mathematica

140

SageMath

(1 | 3)

- - -

202

GNU Octave

(2 | 3.5)

- -

67

Jupyter

(1 | 5)

- - -

68

Maxima

(2 | 5)

- -

191

R (programming language)

(1 | 5)

- - -

191

MATLAB

(4 | 3)

- - -

99

Scilab

(0 | 0)

55

Julia

(1 | 5)

- -

52

fxSolver

(2 | 4.5)

- - -

56

Spyder

(1 | 3)

- -

42

Maple

(0 | 0)

- -

50

wxMaxima

(0 | 0)

29

SymPy

(0 | 0)

- - -

25

Soulver

(0 | 0)

- - -

14

Xcos

(0 | 0)

11

Grapher

(1 | 5)

-

23

PTC Mathcad

(0 | 0)

17

Freemat

(0 | 0)

© 2023 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram