Search

English

139

MATE

(4 | 4.2)

coralof

4 years ago

undefined...


Positive comment

0 0


Show more comments

Shumë përdorues të GNOME 2 nuk e pëlqejnë GNOME 3. MATE është një fork i GNOME 2 të mirë të vjetër. Ai ofron një mjedis desktop intuitiv dhe tërheqës duke përdorur metafora tradicionale për Linux dhe sisteme të tjera operative të ngjashme me Unix-in.

MATE është në zhvillim aktiv për të shtuar mbështetje për teknologjitë e reja duke ruajtur një përvojë tradicionale të desktopit.

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Ubuntu Software Center

Screenshot
Screenshot

Veçoritë

+ Mjedisi i Desktopit (0 )

Llojet e Aplikimit

Mjedisi i Desktopit (0 )

Etiketa

gnome 2

pirun

pirun gnome

Alternativat për MATE

370

KDE Plasma

(14 | 4.8)

- - -

342

Xfce

(4 | 4.5)

- - -

446

GNOME

(12 | 2.9)

- - -

182

Cinnamon

(4 | 4.5)

- - -

117

LXDE

(1 | 5)

- -

37

Budgie

(0 | 0)

43

LXQt

(2 | 4)

- - -

51

Enlightenment

(0 | 0)

-

14

Lumina Desktop Environment

(0 | 0)

© 2023 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram