Search

English

148

Markdown

(0 | 0)

- -

Markdown është një mjet i konvertimit nga teksti në HTML për shkrimtarët në ueb. Markdown ju lejon të shkruani duke përdorur një format teksti të thjeshtë të lexueshëm, të lehtë për t'u shkruar, më pas ta konvertoni atë në XHTML (ose HTML) të vlefshëm strukturor.

Kështu, "Markdown" është dy gjëra: (1) një sintaksë e formatimit të tekstit të thjeshtë; dhe (2) një vegël softuerike, e shkruar në Perl, që konverton formatimin e tekstit të thjeshtë në HTML.

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Screenshot
Screenshot

Veçoritë

+ Formatimi i tekstit (1 )

+ Mbështetje për Windows Hello (1 )

+ Mbështetje për MarkDown (0 )

Llojet e Aplikimit

Redaktori i kodit (1 )

Etiketa

Redaktori i kodit -

perl

Alternativat për Markdown

555

Joplin

(104 | 4.7)

- - -

286

Typora

(31 | 4.5)

- - -

112

Zettlr

(9 | 4.1)

- - -

94

Mark Text

(16 | 4.2)

- - -

76

ghostwriter

(6 | 4.3)

- - -

69

Haroopad

(5 | 2.8)

- - -

42

Inkdrop

(19 | 4.5)

- - -

51

Gingko

(2 | 3.5)

- - -

45

ReText

(3 | 4)

- -

30

Abricotine

(2 | 3.5)

- - -

24

Rentry.co

(3 | 5)

- - -

15

Asciidoctor

(2 | 3.5)

- - -

18

(Un)colored

(1 | 4)

-

51

Byword

(1 | 5)

- - -

22

MacDown

(0 | 0)

-

62

MarkdownPad

(1 | 2)

22

Markdown Edit

(2 | 4.5)

- -

11

LightPaper

(0 | 0)

- - -

© 2023 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram