Search

English

124

MariaDB

(2 | 3)

-

Francewhoa

4 years ago

undefined...


Positive comment

3 0


Show more comments

MariaDB është një zëvendësim i pajtueshëm me prapavijë i serverit të bazës së të dhënave MySQL®. Ai përfshin të gjithë motorët kryesorë të ruajtjes me burim të hapur.

Kodi burimor për MariaDB është i disponueshëm publikisht nga Launchpad. Binarët dhe paketat janë gjithashtu të disponueshme.

MariaDB është komunitet i zhvilluar në bashkëpunim me Monty Program. Ambicia jonë është ta bëjmë MariaDB versionin më të mirë të hapur dhe falas të Serverit të bazës së të dhënave MySQL për përdoruesit fundorë, zhvilluesit dhe partnerët.

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Facebook

Twitter

Vendosni
Monitor
Rezervimi

Veçoritë

+ SQL (101 )

+ Baza e të dhënave Relacionale (10 )

Llojet e Aplikimit

Baza e të dhënave Relacionale (0 )

Etiketa

Baza e të dhënave

MySQL Mjet

Alternativat për MariaDB

301

SQLite

(3 | 5)

- - -

273

PostgreSQL

(3 | 4.3)

- - -

140

MongoDB

(1 | 2)

284

MySQL Community Edition

(2 | 1.5)

- -

132

Sequel Pro

(3 | 4)

- - -

76

Microsoft SQL Server

(0 | 0)

- -

40

CouchDB

(0 | 0)

- - -

30

Apache Cassandra

(0 | 0)

- - -

18

RethinkDB

(0 | 0)

13

CockroachDB

(0 | 0)

-

31

ArangoDB

(0 | 0)

14

H2 Database Engine

(0 | 0)

-

12

CUBRID Database

(0 | 0)

- -

© 2022 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram