Search

English

118

Manuskript

(12 | 4.6)

- - -

Corruleum

3 years ago

undefined...


Positive comment

14 0


Show more comments

Manuskript është një mjet me burim të hapur për shkrimtarët, me skicë, menaxhim të personazheve, zhvillim të komplotit, redaktues pa shpërqendrim, etj.

Përvijues
Organizoni mendimet dhe fragmentet tuaja në një mënyrë hierarkike. Organizojini ashtu siç dëshironi, riorganizojini në lëvizje.

Modaliteti pa shpërqendrim
Largohuni nga çdo shpërqendrim gjatë shkrimit. Vendosni objektivin personal në numërimin e fjalëve ose kohën përpara se të largoheni nga redaktori.

Asistent i romanit
Përdorni metodën e flokeve të dëborës për të rritur idenë tuaj të vetme gjeniale në një tërësi koherente, me karaktere komplekse, komplote të ndërlikuara dhe univers të detajuar.

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Twitter

GitHub

Ubuntu Software Center

Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot

Veçoritë

+ Ndjekja e parcelave (8 )

+ Ndjekja e personazheve (5 )

+ Mjet për të shkruar (5 )

+ Shkrim pa shpërqendrim (4 )

+ Vizualizimi i komplotit (3 )

+ Personazhet e gjurmëve (2 )

+ CMS e skedarit të sheshtë (1 )

+ Integrimi në Wordpress (1 )

+ Palosja e konturit (1 )

+ Ndjekja e vendndodhjeve (1 )

+ Eksporto në ePub (1 )

+ Historia e kaluar (0 )

+ Bashkëpunimi në mediat sociale (0 )

+ Eksporto në PDF (0 )

+ Mbështetje për MarkDown (0 )

+ Mbajtja e shënimeve (0 )

+ Organizimi vizual (0 )

+ Afati vizual kohor (0 )

+ Menaxhimi i Projektit (0 )

+ Struktura e pemës (0 )

+ Përvijues (0 )

Llojet e Aplikimit

Autori i romanit (0 )

Mbajtja e shënimeve (0 )

Menaxhimi i Projektit (0 )

Etiketa

Organizuesi i skedarëve -

temë artizanale letre

Menaxhimi i informacionit

Autori i romanit Mjet

Alternativat për Manuskript

112

Zettlr

(9 | 4.1)

- - -

845

Microsoft Word

(16 | 2.9)

- - -

235

Scrivener

(16 | 3.5)

- - -

117

Org mode

(2 | 5)

- - -

37

Dendron

(9 | 5)

- - -

71

bibisco

(7 | 3.7)

- - -

53

Hemingway Editor

(3 | 5)

- - -

125

WriteMonkey

(2 | 4)

- - -

29

Quoll Writer

(2 | 5)

- - -

59

yWriter

(3 | 3.7)

- - -

55

TextMaker

(3 | 4.3)

- - -

57

Ulysses

(1 | 1)

- - -

51

Gingko

(2 | 3.5)

- - -

36

ThinkComposer

(3 | 4.7)

- -

26

KIT Scenarist

(0 | 0)

- - -

41

OmniOutliner

(1 | 5)

- - -

12

Wavemaker

(3 | 4.3)

- - -

17

oStorybook

(0 | 0)

- - -

19

Word Online

(1 | 3)

- -

© 2022 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram