Search

English

152

ManicTime

(8 | 3.9)

- - -

michaelbeijer

11 months ago

undefined...


Positive comment

0 0


Show more comments

Ndiqni përdorimin e kompjuterit tuaj dhe përdorni të dhënat e mbledhura për të etiketuar me saktësi kohën. Gjurmimi automatik i përdorimit të kompjuterit (8 gjuhë), gjatë një dite përdoruesi mesatar mund të kalojë përpara dhe me radhë midis aplikacioneve më shumë se 1000 herë, që do të thotë që ManicTime mbledh shumë të dhëna. Hapësirë ​​ruajtëse lokale, statistika të fuqishme: shikoni se cilat aplikacione përdorni më shumë ose në cilat faqe interneti kaloni më shumë kohë. Gjithashtu kuptoni lehtësisht se sa kohë keni shpenzuar duke punuar në projekte për të faturuar me saktësi klientët tuaj ose thjesht për të mbajtur gjurmët e punës tuaj.

Kujdes që Linux dhe Mac nuk janë porta të plota M...

(Shfaq përshkrimin e plotë)

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Etiketoni për një periudhë kohore
Mjetet dhe Cilësimet
Koha e ditës-Raport
Karakteristikat: Version falas dhe profesional

Veçoritë

+ Ndjekja automatike e kohës (63 )

+ Portativ (13 )

+ Dizajni i materialit (2 )

+ Grafiku vizual (1 )

+ Ndjekja në kohë reale (1 )

+ Ndiqni Aktivitetet (1 )

+ Grafikët (1 )

+ Afati vizual kohor (0 )

+ Etiketimi automatik (0 )

Llojet e Aplikimit

Ndjekja e kohës (1 )

Etiketa

Ndjekja e kohës Mjet

raporti i kohës

Menaxhimi i kohes

ora

Alternativat për ManicTime

24

DeskTime

(0 | 0)

- - -

362

ActivityWatch

(86 | 4.7)

- - -

167

Toggl Track

(6 | 3.5)

- - -

203

RescueTime

(7 | 2.9)

- - -

53

Trackabi

(16 | 4.9)

- - -

45

Clockify

(11 | 4.4)

- - -

191

Insightful

(40 | 4.9)

- - -

32

Kimai

(4 | 3.5)

- - -

46

Harvest

(1 | 5)

- - -

65

Project Hamster

(2 | 5)

- - -

66

Time Doctor

(2 | 4)

- - -

24

Timing

(1 | 5)

-

72

Paymo

(25 | 4.8)

- - -

23

timeBuzzer

(5 | 4.8)

- - -

21

TopTracker

(3 | 3.7)

- -

© 2023 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram