Search

English

795

Malwarebytes Anti-Malware

(23 | 3.3)

- - -

Adamada

4 years ago

undefined...


Positive comment

5 0


Show more comments

Siguron kompjuterin, skedarët dhe privatësinë tuaj 24/7
Mbrojtja në kohë reale përdor inteligjencën artificiale dhe mësimin e makinerive për t'ju mbajtur të sigurt nga kërcënimet në internet, madje edhe nga kërcënimet e shfaqura që askush nuk i ka parë ndonjëherë më parë.

Mbron nga mashtruesit në internet
Web Protection bllokon mashtrimet në internet, faqet e infektuara dhe lidhjet me qëllim të keq. Ai gjithashtu bllokon mashtrimet e phishing, të cilat përdorin faqe të rreme për t'ju mashtruar për të zbuluar informacione private si të dhënat tuaja bankare.

Paneli gjithëpërfshirës i Këshilltarit të Sigurisë
Siguria nuk duhet të jetë komplekse; pulti ynë gjithëpërfshirës i mbrojtjes k...

(Shfaq përshkrimin e plotë)

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Facebook

Twitter

Google Play Store

iPhone App Store

Chrome OS Web Store

Kindle Store

,
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot

Veçoritë

+ Procesi i skanimit (8 )

+ Zbulimi heuristik (7 )

+ Mbrojtje në kohë reale (5 )

+ Pa reklama (5 )

+ Gjuhë të shumta (3 )

Llojet e Aplikimit

Anti-Virus (0 )

Anti-Malware (0 )

Etiketa

Anti-Virus Aplikacioni

Heqja e malware

kundër ransomware

Anti-Malware Aplikacioni

anti spyware

antivirus falas për Windows

Alternativat për Malwarebytes Anti-Malware

173

AdwCleaner

(6 | 4.2)

- -

800

Avast Free Antivirus

(23 | 2.9)

- - -

207

Clam AntiVirus

(6 | 1.8)

-

407

Avira Antivirus

(26 | 3)

- -

157

Kaspersky AntiVirus

(1 | 5)

- - -

247

ESET NOD32 Antivirus

(8 | 3.5)

20

Zemana AntiMalware

(2 | 3.5)

- -

108

ClamWin

(0 | 0)

- - -

90

Bitdefender Antivirus

(11 | 2.2)

- - -

287

AVG AntiVirus

(13 | 2)

- -

37

Immunet FREE Antivirus

(3 | 3.3)

- - -

67

Panda Dome

(3 | 2.7)

- - -

36

COMODO Antivirus

(0 | 0)

26

Emsisoft Anti-Malware

(0 | 0)

11

Avast! Online Security

(1 | 3)

- - -

27

Dr.Web Anti-virus

(0 | 0)

15

F-Secure Anti-Virus

(0 | 0)

17

AVG Internet Security

(0 | 0)

13

Avast Premium Security

(2 | 3)

- -

13

Adaware Antivirus

(0 | 0)

- -

© 2023 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram