Search

English

117

MakeHuman

(0 | 0)

- - -

Aaron

13 years ago

undefined...


Neutral comment

6 0

MakeHuman është një mjet modelimi pa pagesë, me burim të hapur, ndërveprues për krijimin e personazheve të personalizuar 3D njerëzor. Këta personazhe mund të modelohen në minuta dhe më pas mund të përdoren me shumë programe të tjera modelimi dhe renderimi për të inkorporuar figura realiste njerëzore në imazhe dhe animacione të krijuara nga kompjuteri. Veçoritë që e bëjnë këtë softuer unik përfshijnë GUI© tetra-parametrik dhe Sistemin e Pozës Natural©, për simulim të avancuar muskulor.

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Facebook

Twitter

GitHub

Screenshot

Veçoritë

+ Modelimi 3D (5 )

+ Skulpturë 3D (4 )

+ Modelimi Parametrik (4 )

+ Rekomandimi i klubit (1 )

+ Rendering (0 )

+ Pikturë me teksturë (0 )

Llojet e Aplikimit

Modelimi 3D (5 )

Etiketa

Grafika 3D

grafike

duke gjeneruar njerëz

figura njerëzore

modelimi

personazhet njerëzore

anatomisë

mjet modelimi

Alternativat për MakeHuman

1445

Blender

(35 | 4.7)

- - -

530

SketchUp

(15 | 4.2)

- - -

27

DesignDoll

(3 | 3.7)

- -

25

Bforartists

(5 | 4.4)

- - -

16

VRoid Studio

(0 | 0)

- - -

34

MODO

(0 | 0)

- - -

21

Poser

(2 | 4)

- - -

29

DAZ 3D

(2 | 2)

- - -

12

Face Gen

(0 | 0)

-

12

iClone

(2 | 4.5)

27

Art of Illusion

(0 | 0)

- -

© 2022 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram