Search

English

115

Mailpile

(1 | 1)

- - -

Natterjack565

1 years ago

undefined...


Negative comment

0 0

Mailpile është një klient modern, i shpejtë i postës në ueb, me veçori enkriptimi dhe privatësie miqësore për përdoruesit. Zhvillimi i Mailpile financohet nga një komunitet i madh mbështetësish dhe i gjithë kodi që lidhet me projektin është dhe do të lëshohet nën një licencë të Software-it të Lirë të miratuar nga OSI.

Mailpile vë theks të madh në ofrimin e një ndërfaqeje të pastër, elegante të përdoruesit dhe përvojën e këndshme të përdoruesit. Në veçanti, Mailpile synon ta bëjë të lehtë dhe të përshtatshëm marrjen dhe dërgimin e postës elektronike PGP të koduar ose të nënshkruar.

Ndërfaqja kryesore e përdoruesit të Mailpile është e bazuar në ueb, por gjithashtu ka një ndërfaqe bazë të...

(Shfaq përshkrimin e plotë)

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Facebook

Twitter

GitHub

Screenshot
Screenshot

Veçoritë

+ OpenPGP (3 )

+ Bazuar në ueb (2 )

+ Mbështetje POP3 (0 )

+ Email i koduar (0 )

Llojet e Aplikimit

Klienti i postës elektronike (0 )

Ofruesi i postës në ueb (0 )

Etiketa

Ofruesi i postës në ueb -

Klienti i postës elektronike -

hartë

autokriptim

Alternativat për Mailpile

2166

Thunderbird

(55 | 3.6)

- - -

374

Tutanota

(24 | 4.2)

- - -

380

Microsoft Office Outlook

(10 | 2.5)

- - -

86

Mailspring

(16 | 3.2)

- - -

156

Roundcube

(1 | 4)

-

182

Evolution

(6 | 3.5)

- - -

61

Posteo

(6 | 4.8)

- - -

94

Claws Mail

(10 | 3.7)

- - -

94

Geary

(6 | 4.5)

- - -

232

Apple Mail

(4 | 4.5)

- - -

44

Microsoft Mail and Calendar

(5 | 3.2)

- - -

47

mailbox.org

(2 | 4.5)

- - -

55

Rainloop

(4 | 3.8)

- -

52

Mailfence

(12 | 4.7)

- - -

24

Vivaldi Mail

(6 | 3.3)

- - -

43

Kontact - KMail

(1 | 4)

30

SOGo

(1 | 4)

- - -

29

Horde

(1 | 4)

© 2022 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram