Search

English

145

MacUpdater

(304 | 4.9)

- - -

2coolbaby

4 years ago

undefined...


Positive comment

30 1


Show more comments

MacUpdater është një aplikacion që mund të skanojë Mac-in tuaj dhe të shfaqë se cilat nga aplikacionet që keni instaluar nuk janë të përditësuara. MacUpdater gjithashtu mund t'i përditësojë ato aplikacione të vjetruara në versionet e tyre më të reja me një klikim të thjeshtë.
MacUpdater kujdeset për përditësimin e të gjitha atyre aplikacioneve që keni marrë jashtë "Mac App Store".
MacUpdater mund të funksionojë në heshtje në sfond dhe të kontrollojë aplikacionet tuaja për përditësime çdo ditë dhe t'ju njoftojë me njoftime pasi të jetë i disponueshëm një përditësim i ri.

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Twitter

Screenshot
Screenshot
Screenshot

Veçoritë

+ Nuk ka Abonim (40 )

+ Përditësim automatik (6 )

+ Të lira (4 )

+ Informacion i besueshëm i përditësimit (2 )

+ Përditëso njoftuesin (0 )

Llojet e Aplikimit

Përditësuesi i softuerit (0 )

Etiketa

Përditësuesi i softuerit -

përditësues

kontrolluesi i përditësimit

Alternativat për MacUpdater

604

Ninite

(11 | 3.5)

-

124

SUMo

(5 | 4)

- - -

85

Patch My PC

(5 | 4)

-

281

FileHippo

(2 | 2)

- - -

14

Latest

(1 | 5)

18

MacUpdate Desktop

(4 | 1.2)

-

36

macapps.link

(0 | 0)

- - -

22

MacUpdate

(3 | 2.3)

- - -

© 2023 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram