Search

English

543

macOS

(8 | 3.5)

- - -

MicroBob

4 years ago

undefined...


Positive comment

2 0


Show more comments

macOS është një sistem operativ i bazuar në Unix, i zhvilluar dhe tregtuar nga Apple Inc. Ai është projektuar për të ekzekutuar në kompjuterët Macintosh, pasi është instaluar paraprakisht në të gjithë kompjuterët Mac që nga viti 2002. Brenda tregut të kompjuterëve shtëpiak dhe nga përdorimi i internetit, macOS është OS i dytë më i përdorur për desktop pas Windows.

macOS Big Sur e ngre sistemin operativ më të avancuar të desktopit në botë në një nivel të ri fuqie dhe bukurie. Përjetoni Mac në maksimum me një dizajn të ri të rafinuar. Shijoni përditësimin më të madh të Safari ndonjëherë. Zbuloni veçori të reja për Hartat dhe Mesazhet. Dhe merrni edhe më shumë transparencë rreth privatësisë ...

(Shfaq përshkrimin e plotë)

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Facebook

Twitter

Source

Mac App Store

Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot

Veçoritë

+ I fokusuar në privatësi (42 )

+ Zhblloko me gjurmë gishtash (8 )

+ Chromecast (7 )

+ Komandat zanore (3 )

+ E përputhshme me Microsoft Office (3 )

+ Pamja paraprake e skedarit QuickLook (0 )

+ Mbrojtja e privatësisë (0 )

+ Ndriçoj (0 )

+ Përdorshmëria (0 )

+ Si Unix (0 )

+ UI konsistente (0 )

Llojet e Aplikimit

Sistemi Operativ (1 )

Etiketa

Sistemi Operativ -

sistem operativ desktop

Alternativat për macOS

2278

Ubuntu

(37 | 3.6)

- - -

324

elementary OS

(9 | 3.7)

- - -

969

Linux Mint

(30 | 4.5)

- - -

1028

Debian

(15 | 4.1)

- - -

296

Manjaro Linux

(24 | 4.5)

- - -

478

Fedora

(14 | 4.1)

- - -

390

Windows 10

(51 | 2.4)

- - -

1286

Windows 7

(21 | 4)

- - -

172

Tails

(2 | 5)

- - -

254

Kubuntu

(6 | 4.7)

- - -

276

Xubuntu

(3 | 4)

- - -

56

Pop!_OS

(10 | 4.4)

- - -

304

openSUSE

(6 | 4.3)

- - -

87

Zorin OS

(15 | 3.9)

- - -

239

FreeBSD

(1 | 5)

- - -

231

Lubuntu

(5 | 4)

- - -

144

CentOS

(4 | 3)

-

81

Qubes OS

(6 | 3.3)

- - -

61

Solus

(7 | 4.9)

- -

85

Ubuntu MATE

(5 | 4.2)

- - -

© 2023 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram