Search

English

117

LXDE

(1 | 5)

- -

OKTAYMERCAN

3 years ago

undefined...


Positive comment

0 0

"Lightweight X11 Desktop Environment" është një mjedis desktopi me performancë jashtëzakonisht të shpejtë dhe që kursen energji. I mirëmbajtur nga një komunitet ndërkombëtar zhvilluesish, ai vjen me një ndërfaqe të bukur, mbështetje shumë-gjuhëshe, shkurtesa standarde të tastierës dhe veçori shtesë si shfletimi i skedarëve me skeda. LXDE përdor më pak CPU dhe më pak RAM sesa mjediset e tjera. Është projektuar veçanërisht për kompjuterë cloud me specifika të ulëta harduerike, si p.sh. netbook, pajisje celulare (p.sh. MID) ose kompjuterë më të vjetër. LXDE mund të instalohet me shpërndarje si Ubuntu ose Debian. Ofron një përvojë të shpejtë në desktop; duke u lidhur lehtësisht me aplikacionet n...

(Shfaq përshkrimin e plotë)

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Facebook

Twitter

Ubuntu Software Center

Pamja e ekranit të desktopit LXDE. Është i thjeshtë, i lehtë, i shpejtë, modern, i ndërkombëtarizuar dhe i përputhshëm me standardet.
LXPanel Ofron veçoritë e zakonshme të një paneli desktop. Paneli mund të gjenerojë automatikisht menunë për aplikacionet e instaluara nga skedarët *.desktop.
PCManFM - menaxher skedari i lehtë dhe i pasur me veçori me skeda dhe mbështetje për menaxhimin e vëllimit
LXDE në FreeBSD

Veçoritë

+ Peshë e lehtë (4 )

+ Mjedisi i Desktopit (0 )

+ Serveri X (0 )

Llojet e Aplikimit

Mjedisi i Desktopit (0 )

Etiketa

lgpl

Alternativat për LXDE

370

KDE Plasma

(14 | 4.8)

- - -

342

Xfce

(4 | 4.5)

- - -

446

GNOME

(12 | 2.9)

- - -

182

Cinnamon

(4 | 4.5)

- - -

139

MATE

(4 | 4.2)

42

Cairo Shell

(1 | 5)

-

43

LXQt

(2 | 4)

- - -

37

Budgie

(0 | 0)

51

Enlightenment

(0 | 0)

-

14

Emerge Desktop

(1 | 4)

14

Lumina Desktop Environment

(0 | 0)

© 2022 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram