Search

English

492

GoTo

(2 | 2)

- -

Anael

8 years ago

undefined...


Negative comment

1 0


Show more comments

GoTo ju jep akses të shpejtë dhe të lehtë në distancë në PC ose Mac nga shfletuesi juaj, desktopi dhe pajisjet celulare.
Veçoritë premium si transferimi i skedarëve, ndarja e skedarëve dhe printimi në distancë ju ndihmojnë të qëndroni të lidhur dhe produktiv kudo që të shkoni.

Kontrolloni kompjuterët tuaj në lëvizje me GoTo për iOS dhe Android: ai përfshin aksesin në distancë të aplikacioneve dhe menaxhimin e skedarëve.

Funksionon me një abonim llogarie të GoTo Pro në kompjuterin tuaj, i cili përfshin gjithashtu akses nga desktopi dhe shfletuesi juaj i internetit, kështu që gjithçka që ju nevojitet është gjithmonë në majë të gishtave.

Hyni në skedarët, të dhënat dhe aplikacionet tu...

(Shfaq përshkrimin e plotë)

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Facebook

Twitter

Google Play Store

iPhone App Store

Promo
Screenshot

Veçoritë

+ Portativ (13 )

+ Desktop në distancë (13 )

+ Ndarja e integruar e skedarëve (3 )

Llojet e Aplikimit

Desktop në distancë (13 )

Etiketa

lidhje në distancë

Alternativat për GoTo

3029

TeamViewer

(94 | 3.3)

- - -

350

AnyDesk

(31 | 3.7)

- - -

378

Chrome Remote Desktop

(6 | 3.2)

- - -

69

DWService

(22 | 4.3)

- - -

195

mRemoteNG

(9 | 4.6)

- - -

243

TightVNC

(2 | 5)

- - -

267

UltraVNC

(6 | 3.2)

- - -

106

NoMachine

(8 | 3.2)

- - -

139

VNC Connect

(4 | 3.5)

- - -

109

Zoho Assist

(117 | 4.8)

- - -

28

MeshCentral

(3 | 4)

- - -

73

TigerVNC

(2 | 3.5)

- - -

37

Apache Guacamole

(3 | 4.3)

- - -

13

Remotely

(3 | 5)

- - -

11

Rustdesk

(3 | 2.3)

- - -

39

UltraViewer

(7 | 4.4)

- - -

15

Xrdp

(0 | 0)

124

join.me

(1 | 4)

- - -

© 2022 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram