Search

English

502

LMMS

(15 | 3.9)

- - -

ferropython

6 years ago

undefined...


Positive comment

6 1


Show more comments

LMMS është një alternativë e lirë ndër-platformë për programet komerciale si FL Studio, të cilat ju lejojnë të prodhoni muzikë me kompjuterin tuaj. Kjo përfshin krijimin e melodive dhe goditjeve, sintezën dhe përzierjen e tingujve dhe rregullimin e mostrave. Mund të argëtoheni me tastierën tuaj MIDI dhe shumë më tepër; të gjitha në një ndërfaqe moderne dhe miqësore për përdoruesit.

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

GitHub

Ubuntu Software Center

Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot

Veçoritë

+ Mix Muzikë (22 )

+ I personalizueshëm (16 )

+ Portativ (13 )

+ Eksporto në MIDI (6 )

+ Stacioni i punës audio dixhitale (3 )

+ Prodhimi muzikor (3 )

+ Eksporto në MP3 (2 )

+ Integrimi i Google Drive (1 )

+ API falas (1 )

+ Mbështetje për Android Things (1 )

+ Eksportimi i imazhit (1 )

+ Rrahni baslin (1 )

+ Hyrja e tastierës MIDI (1 )

+ Mbështetje për shtojcat VST (1 )

+ Pa DRM (0 )

+ API-ja e shtojcave (0 )

+ Paketat e mostrave (0 )

+ Sinkronizoni me Simplenote (0 )

+ Ndarja e imazhit (0 )

+ Monitorimi i Performancës (0 )

+ Muzikë pa pagesë (0 )

+ Cilësi pa humbje (0 )

+ Roll piano (0 )

Llojet e Aplikimit

Redaktori audio (35 )

Prodhimi muzikor (3 )

Stacioni i punës audio dixhitale (3 )

Etiketa

makinë daulle

Redaktori audio -

Mbështetja e shtojcave ladspa

piano

renditës muzikor

Alternativat për LMMS

439

FL Studio

(13 | 4.5)

- - -

193

Ardour

(4 | 4.5)

- - -

198

Reaper

(7 | 4.7)

- - -

172

Ableton Live

(6 | 4.3)

- - -

248

GarageBand

(7 | 4)

- - -

49

Caustic

(3 | 4)

- - -

108

Logic Pro

(7 | 4.1)

- - -

69

Bitwig Studio

(4 | 5)

- - -

45

Waveform

(1 | 4)

- - -

68

AudioTool

(3 | 3.7)

- - -

46

Cakewalk

(7 | 4.9)

- - -

79

Cubase

(2 | 4)

- - -

41

Studio One

(1 | 5)

- - -

11

Zrythm

(3 | 3.7)

- - -

15

Carla

(3 | 4.7)

- - -

54

Rosegarden

(0 | 0)

- - -

28

MuLab

(2 | 4.5)

- - -

38

Qtractor

(0 | 0)

- - -

35

Mixcraft

(2 | 4)

- - -

© 2022 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram