Search

English

151

Windows Live Mesh

(1 | 4)

- - -

NightHeron

10 years ago

undefined...


Positive comment

0 0


Show more comments

Me Windows Live Mesh, mund të sinkronizoni skedarët me të gjitha pajisjet tuaja, deri në 5 GB falas. Hyni në skedarët tuaj nga çdo pajisje ose nga uebi, ndajini ato lehtësisht me të tjerët dhe merrni njoftim sa herë që dikush ndryshon një skedar.

Live Mesh madje do t'ju lejojë të lidheni me kompjuterin tuaj tjetër dhe të përdorni nga distanca desktopin e tij, sikur të jeni ulur pikërisht përballë tij.

Ju gjithashtu mund të sinkronizoni të preferuarat tuaja në Internet Explorer dhe nëse keni të instaluar Microsoft Office, mund të sinkronizoni stilet, shabllonet, fjalorin e personalizuar dhe nënshkrimet e postës elektronike. Kur sinkronizoni cilësimet e programit tuaj midis dy kompjuterë...

(Shfaq përshkrimin e plotë)

Linqe te jashtme

Desktop
Shtoni një pajisje në rrjetën tuaj
Përdorni një telefon celular
Ngarkoni një foto nga telefoni juaj
Kërkesa për hapësirë ​​vetëm 388 kB në hard disk
Në dhjetor 2010 përsëri 5 GB ruajtje falas në internet

Veçoritë

+ Desktop në distancë (13 )

+ Ndarja e Desktopit (2 )

+ Sinkronizimi i dosjeve (2 )

+ Sinkronizimi i skedarëve (0 )

+ Ruajtja në renë kompjuterike (0 )

Llojet e Aplikimit

Ruajtja në renë kompjuterike (0 )

Sinkronizimi i skedarëve (0 )

Etiketa

Rezervimi

sinkronizimi i faqerojtësve vet

sinkronizimi në distancë

desktop online

Alternativat për Windows Live Mesh

93

BackBlaze

(11 | 3.6)

- - -

5475

Dropbox

(87 | 3.9)

- - -

2307

Google Drive

(42 | 4)

- - -

801

MEGA

(27 | 3.3)

- - -

499

FreeFileSync

(30 | 4)

- - -

288

Duplicati

(18 | 4)

- - -

707

Microsoft OneDrive

(18 | 2.9)

- - -

822

ownCloud

(9 | 3.1)

- - -

305

Resilio Sync

(12 | 3.2)

- - -

433

Box

(6 | 2)

- - -

162

Yandex.Disk

(7 | 3.1)

- - -

674

Spideroak One Backup

(25 | 3.6)

- - -

93

BackBlaze

(11 | 3.6)

- - -

100

iCloud

(3 | 2.7)

- -

166

Time Machine

(4 | 3.2)

- - -

151

4Shared

(4 | 3.8)

- - -

156

Tonido

(3 | 4.3)

- - -

339

SugarSync

(15 | 3)

- - -

46

CarotDAV

(0 | 0)

- - -

70

Amazon Drive

(0 | 0)

-

© 2023 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram