Search

English

117

Little Snitch

(7 | 3.3)

-

giannimemmoni

7 years ago

undefined...


Positive comment

2 0


Show more comments

Një mur zjarri mbron kompjuterin tuaj kundër mysafirëve të padëshiruar nga Interneti. Por kush i mbron të dhënat tuaja private nga dërgimi? Little Snitch po!

Sapo të lidheni me internetin, aplikacionet potencialisht mund të dërgojnë çfarëdo informacioni që duan kudo që duan.

Ndonjëherë ata e bëjnë këtë për arsye të mirë, me kërkesën tuaj të qartë. Por shpesh nuk e bëjnë. Little Snitch ju lejon të përgjoni këto përpjekje të padëshiruara për lidhje dhe ju lejon të vendosni se si të vazhdoni.

Little Snitch ju informon sa herë që një program përpiqet të krijojë një lidhje interneti dalëse. Më pas mund të zgjidhni të lejoni ose mohoni këtë lidhje, ose të përcaktoni një rregull se si të t...

(Shfaq përshkrimin e plotë)

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Twitter

Monitorimi i rrjetit (shfaqja zyrtare e ekranit).
Redaktori i rregullave të murit të zjarrit (pamja e ekranit të përdoruesit).
Sinjalizim i lidhjes (pamja zyrtare e ekranit).
Paneli i kontrollit të modalitetit të heshtur (pamja zyrtare e ekranit).

Veçoritë

+ Rrjetëzimi (0 )

+ Firewall (0 )

Llojet e Aplikimit

Firewall (0 )

Etiketa

Alternativat për Little Snitch

36

LuLu by Objective-See

(2 | 4.5)

- - -

139

GlassWire

(14 | 2.6)

- - -

11

Hands Off!

(2 | 1.5)

-

21

Radio Silence

(0 | 0)

-

61

BiniSoft Windows Firewall Control

(5 | 4.2)

- -

26

Portmaster

(5 | 3.2)

- - -

26

OpenSnitch

(1 | 5)

- - -

77

NetLimiter

(4 | 3.2)

- - -

15

NetGuard

(2 | 5)

-

34

AFWall+

(1 | 5)

- -

24

ufw

(0 | 0)

38

ZoneAlarm Firewall

(5 | 2.6)

-

32

Windows 10 Firewall Control

(0 | 0)

-

© 2022 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram