Search

English

409

Litecoin

(0 | 0)

- - -

Litecoin është një monedhë interneti peer-to-peer që mundëson pagesa të menjëhershme për këdo në botë. Ai ndryshon nga Bitcoin i tij mëmë në atë që mund të minohet në mënyrë efikase me pajisje të nivelit të konsumatorit. Litecoin siguron konfirmime më të shpejta (të synuara mesatarisht në çdo 2.5 minuta) dhe përdor miniera të bazuara në skript të fortë me memorie për të synuar CPU-të dhe GPU-të që shumica e njerëzve tashmë kanë. Rrjeti Litecoin është planifikuar të prodhojë katër herë më shumë njësi valutore sesa Bitcoin.

Një nga qëllimet e Litecoin ishte të siguronte një algoritëm minierash që mund të funksiononte në të njëjtën kohë, në të njëjtin pajisje të përdorur për të minuar bitcoi...

(Shfaq përshkrimin e plotë)

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Facebook

Twitter

Screenshot
Screenshot
Screenshot

Veçoritë

+ Peer-To-Peer (2 )

+ Transaksione të shpejta (2 )

+ I njohur gjerësisht (1 )

+ Transferta e parave (0 )

+ Banking Online (0 )

+ Mbështetje për kriptomonedhën (0 )

Llojet e Aplikimit

Monedha e kriptomonedhës (0 )

Transferta e parave (0 )

Etiketa

Kriptovaluta

Monedha e kriptomonedhës -

valuta

monedhë virtuale

transaksionet

financat

valutë

llogari tregtare

Alternativat për Litecoin

495

Bitcoin

(4 | 3.2)

- -

89

Monero

(6 | 4)

- - -

96

Ethereum

(4 | 3.5)

- - -

120

Flattr

(2 | 4)

-

574

Dogecoin

(6 | 3.5)

- -

44

NameCoin

(0 | 0)

- - -

19

Google Pay

(0 | 0)

- - -

24

Bitcoin Cash

(1 | 5)

- - -

17

DASH

(1 | 4)

- - -

18

Duniter

(1 | 5)

- - -

19

Amazon Pay

(0 | 0)

-

22

Ripple

(0 | 0)

- -

20

Peercoin

(0 | 0)

- -

© 2022 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram