Search

English

115

LibreOffice - Base

(3 | 3.7)

- - -

marcinkowalski

4 years ago

undefined...


Positive comment

1 0


Show more comments

Base është një bazë e përparme e bazës së të dhënave desktop me funksione të plota, e krijuar për të përmbushur nevojat e një grupi të gjerë përdoruesish, për të gjitha llojet e përdorimeve, të tilla si gjurmimi i koleksioneve të objekteve, mbajtja e bazave të të dhënave të informacionit të klientit, mbajtja e bazave të të dhënave të notave të studentëve dhe kurrikulës. ruajtja e informacionit të anketimit dhe të dhënave të eksperimentimit, ruajtja e të dhënave të popullsisë dhe regjistrimit, prodhimi i raporteve mujore financiare në kompani dhe organizata, menaxhimi i auditimit, sigurimi i cilësisë dhe të dhënat e prodhimit.

Versioni portativ për Windows i disponueshëm nga PortableApps.c...

(Shfaq përshkrimin e plotë)

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Facebook

Twitter

Ubuntu Software Center

Screenshot
Screenshot
Screenshot

Veçoritë

+ Portativ (13 )

+ Gjuhë të shumta (3 )

+ Menaxhimi i bazës së të dhënave (3 )

+ Mbështetje PostgreSQL (0 )

+ Menaxhimi i testit (0 )

Llojet e Aplikimit

Menaxhimi i bazës së të dhënave (3 )

Etiketa

Baza e të dhënave

softueri i bazës së të dhënave

frontend

libreoffice

Alternativat për LibreOffice - Base

294

DBeaver

(12 | 4.5)

- - -

114

Airtable

(16 | 4)

- - -

31

NocoDB

(3 | 3)

- - -

21

Baserow

(5 | 4.4)

-

68

Microsoft Office Access

(5 | 2.8)

- - -

36

Memento

(1 | 5)

- - -

45

Claris FileMaker

(2 | 3.5)

- - -

25

Symphytum

(5 | 4.2)

- - -

44

VFront

(1 | 2)

- -

15

Matrify

(4 | 4)

- - -

18

My Visual Database

(1 | 4)

- - -

19

Kexi

(2 | 1)

- -

12

Apache OpenOffice Base

(0 | 0)

- -

14

Runabase

(2 | 4.5)

- - -

11

Bento

(0 | 0)

- - -

14

H2 Database Engine

(0 | 0)

-

© 2022 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram