Search

English

120

Lazarus

(5 | 4)

- - -

p3st3

7 years ago

undefined...


Positive comment

1 0


Show more comments

Free Pascal është një përpilues i GPL's që funksionon në Linux, Win32, OS/2, 68K dhe më shumë. Free Pascal është krijuar për të qenë në gjendje të kuptojë dhe të përpilojë sintaksën Delphi, e cila natyrisht është OOP. Lazarus është pjesa e enigmës që mungon që do t'ju lejojë të zhvilloni programe të ngjashme me Delphi në të gjitha platformat e mësipërme. Ndryshe nga Java e cila përpiqet të jetë një shkrim një herë të ekzekutohet kudo, Lazarus dhe Free Pascal përpiqen të shkruajnë një herë përpilohen kudo. Meqenëse i njëjti përpilues është i disponueshëm në të gjitha platformat e mësipërme, do të thotë që nuk keni nevojë të bëni ndonjë rikodim për të prodhuar produkte identike për platforma t...

(Shfaq përshkrimin e plotë)

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Twitter

Punon në Windows
Një UI e integruar që funksionon në Windows 10
Punon në OS me bazë Linux
Screenshot
Konfigurimi në 11 gjuhë

Veçoritë

+ Zhvillimi i Android (5 )

+ Dizajn vizual (3 )

+ Përpilohet në kodin e asamblesë amtare (1 )

+ IDE (1 )

+ Gjuhë e orientuar nga objekti (0 )

+ Rad (0 )

Llojet e Aplikimit

IDE (1 )

Etiketa

aplikacionet android

Zhvillimi i celularit Mjet

objekt gjuha pascal

delfi

programimit

paskal ide

Alternativat për Lazarus

58

Delphi

(0 | 0)

- - -

151

Xcode

(1 | 1)

- - -

17

CodeTyphon

(1 | 4)

- - -

45

B4X

(11 | 4.8)

- - -

13

LiveCode

(0 | 0)

-

23

Ultimate++

(0 | 0)

- - -

15

Turbo Pascal

(0 | 0)

- -

18

Xojo

(0 | 0)

- - -

18

My Visual Database

(1 | 4)

- - -

14

Ecere SDK

(0 | 0)

- - -

27

RAD Studio

(0 | 0)

© 2022 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram