Search

English

635

Launchy

(8 | 3.4)

- - -

Horizon

1 years ago

undefined...


Positive comment

0 0


Show more comments

Launchy është një mjet falas për Windows dhe Linux i krijuar për t'ju ndihmuar të harroni menunë tuaj fillestare, ikonat në desktopin tuaj dhe madje edhe menaxherin e skedarëve. Launchy indekson programet në menynë tuaj të fillimit dhe mund të nisë dokumentet, skedarët e projektit, dosjet dhe faqerojtësit tuaj me vetëm disa shtypje tasti.

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Screenshot
Screenshot

Veçoritë

+ Zgjerohet nga Plugins/Extensions (24 )

+ I personalizueshëm (16 )

+ Portativ (13 )

+ Kërkimi i skedarëve (3 )

+ Skinnable (1 )

+ Shtigjet relative (0 )

+ Kërkimi i indeksuar (0 )

+ Lëshuesit e aplikacioneve (0 )

Llojet e Aplikimit

Lëshuesit e aplikacioneve (4 )

Kërkimi i skedarëve (3 )

Etiketa

kërkimi në desktop

lëshues me tastierë

menuja e fillimit

shiriti i nisjes

Alternativat për Launchy

176

Wox

(8 | 3.8)

- -

187

Keypirinha

(28 | 4.5)

- - -

83

Microsoft PowerToys

(10 | 4.3)

- - -

274

Alfred

(9 | 4.3)

- - -

57

Albert

(4 | 4.8)

- - -

96

FastKeys

(9 | 3.2)

- - -

31

Ulauncher

(3 | 5)

- - -

46

Cerebro

(2 | 3.5)

- - -

122

Quicksilver

(2 | 5)

- -

107

Find And Run Robot

(3 | 4)

- - -

82

Executor

(3 | 4.7)

- -

18

Rofi

(2 | 4)

-

103

RecentX

(10 | 3.6)

- - -

18

Spotlight

(1 | 5)

- - -

27

UltraSearch

(4 | 4.5)

- - -

176

Gnome Do

(0 | 0)

-

31

SyMenu

(2 | 2.5)

- -

33

EasyFind

(2 | 4.5)

18

dmenu

(0 | 0)

-

© 2023 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram