Search

English

121

Konqueror

(1 | 3)

- - -

julioluizbiscaro

4 years ago

undefined...


Neutral comment

2 0

Konqueror është një shfletues uebi me burim të hapur i mundësuar nga motori i interpretimit KHTML (dhe opsionalisht Webkit) që do të thotë se mbështet standardet më të fundit të uebit si HTML5, Javascript, CSS3 dhe të tjera. Konqueror është pjesë e paketës "kdebase" të KDE-ve.

Menaxheri i skedarëve

Konqueror është një nga menaxherët më të avancuar të skedarëve për KDE. Falë teknologjive themelore të KDE-së, ai mund të aksesojë në mënyrë transparente serverët FTP dhe SFTP, skedarët zip (dhe arkiva të tjera), shpërndarjet smb (Windows) dhe madje të shfletojë dhe të shqyejë CD audio.

Shikues universal
Konqueror përdor teknologjitë më të fundit të KDE për t'ju ofruar një shikues PDF, n...

(Shfaq përshkrimin e plotë)

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Source

Screenshot

Veçoritë

+ KDE (2 )

+ Fletëllogaritëse (1 )

+ Bazuar në motorin Webkit (0 )

+ Shikues i integruar PDF (0 )

Llojet e Aplikimit

Shfletues uebi (0 )

Etiketa

redaktori i dokumenteve

Përmbysje Mjet

Shfletues uebi -

Menaxheri i skedarëve -

shikues universal

Klient FTP -

khtml

Redaktori i tekstit -

Alternativat për Konqueror

6717

Mozilla Firefox

(200 | 4.1)

- - -

712

Brave

(90 | 3.8)

- - -

726

Tor Browser

(17 | 4.7)

- - -

4815

Google Chrome

(128 | 3.3)

- - -

1051

Vivaldi

(68 | 4.1)

- - -

1073

Chromium

(16 | 3.4)

- - -

1743

Opera

(60 | 3.4)

- - -

359

Pale Moon

(19 | 3.6)

- - -

256

Microsoft Edge

(25 | 3)

- - -

149

Ungoogled Chromium

(8 | 3.8)

- - -

195

Firefox Developer Edition

(3 | 3.7)

- -

152

Falkon

(10 | 4.3)

- - -

229

Firefox Nightly

(6 | 4.7)

- - -

212

SeaMonkey

(10 | 4.4)

- - -

110

GNU IceCat

(3 | 5)

- - -

530

Safari

(14 | 2.9)

- - -

73

Firefox Focus

(4 | 3)

- - -

34

Fennec F-Droid

(1 | 4)

- -

162

Yandex.Browser

(10 | 4.1)

- - -

46

Min

(6 | 4.7)

- - -

© 2022 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram