Search

English

117

Keybase

(9 | 4.3)

- - -

friendlywhale42

2 years ago

undefined...


Positive comment

3 0


Show more comments

Keybase është një aplikacion i ri dhe falas sigurie për telefonat celularë dhe kompjuterët. Për magjepsësit mes nesh: është me burim të hapur dhe mundësohet nga kriptografia me çelës publik.

Keybase është për këdo. Imagjinoni një Slack për të gjithë botën, përveç të koduar nga skaji në skaj në të gjitha pajisjet tuaja. Ose një Team Dropbox ku serveri nuk mund të zbulojë skedarët tuaj ose të hakerohet.

Keybase është një platformë mesazhesh ku:

* mund t'i shkruani në mënyrë të sigurt çdo përdoruesi të lajmeve në Twitter, reddit, facebook, github dhe haker
* nuk keni nevojë të dini numrin e telefonit ose adresën e emailit të dikujt
* Të gjitha mesazhet janë të sigurta, të koduara nga...

(Shfaq përshkrimin e plotë)

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

GitHub

Google Play Store

iPhone App Store

Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Emrat e përdoruesve janë të centralizuar. Zhvilluesi i Keybase mban fuqinë për të fshirë përdoruesit.

Veçoritë

+ Pa reklama (5 )

+ Kriptimi PGP (5 )

+ Enkriptimi (5 )

+ Integrimi i GitHub (4 )

+ Bashkëpunimi në ekip (4 )

+ Depot private (3 )

+ Rezervimi i koduar (3 )

+ Kriptimi i çelësit publik (3 )

+ Portofolin Kripto (1 )

+ Bisedë e koduar (1 )

+ Integrimi Git (1 )

+ Java (0 )

+ Integrimi në Twitter (0 )

+ Integrimi në Facebook (0 )

+ Rubin (0 )

+ Javascript (0 )

+ Git (0 )

+ Versioni dhe Kontrolli i Burimit (0 )

+ Kriptimi i të dhënave (0 )

+ Ruajtja e skedarëve (0 )

+ Mbrojtja e privatësisë (0 )

+ Mesazhe vetëshkatërruese (0 )

+ Bazuar në elektron (0 )

+ Siguria e fokusuar (0 )

+ Verifikimi me dy hapa (0 )

+ Kriptimi nga fundi në fund (0 )

Llojet e Aplikimit

Bisedë e koduar (1 )

Bashkëpunimi në ekip (0 )

Etiketa

Kriptimi i diskut Mjet

go lang

mesazhe të sigurta

Rrjet social -

gpg

Alternativat për Keybase

1784

Telegram

(96 | 4)

- - -

944

Signal

(36 | 4.1)

- - -

531

Element

(25 | 4.3)

- - -

497

Tox

(13 | 3.7)

- - -

795

WhatsApp

(41 | 3.2)

- - -

276

Wire

(23 | 3.9)

- - -

114

ZeroNet

(5 | 3.6)

- - -

104

Utopia

(43 | 4.5)

- - -

43

Wickr

(3 | 3.7)

- - -

20

Ripcord

(6 | 3.5)

- - -

53

Session

(8 | 4.5)

- - -

18

Duniter

(1 | 5)

- - -

© 2022 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram