Search

English

372

KeePassX

(1 | 4)

- -

locust

12 years ago

undefined...


Positive comment

0 0


Show more comments

KeePassX është një aplikacion për njerëzit me kërkesa jashtëzakonisht të larta për menaxhimin e sigurt të të dhënave personale. Ka një ndërfaqe të lehtë, është ndër platformë dhe botohet sipas kushteve të Licencës së Përgjithshme Publike GNU.

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Ubuntu Software Center

Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot

Veçoritë

+ Magazinimi lokal (1 )

+ Menaxhimi i Fjalëkalimit (0 )

+ Punon jashtë linje (0 )

Llojet e Aplikimit

Menaxhimi i Fjalëkalimit (0 )

Aplikacioni i Autentifikuesit (0 )

Etiketa

Aplikacioni i Autentifikuesit

Mbajtësi i fjalëkalimit

Alternativat për KeePassX

573

1Password

(23 | 3.6)

- - -

702

Bitwarden

(75 | 4.7)

- - -

353

KeePassXC

(25 | 4.5)

- - -

1527

KeePass

(41 | 4.3)

- - -

1630

LastPass

(38 | 2.8)

- - -

196

Authy

(7 | 4.3)

- - -

573

1Password

(23 | 3.6)

- - -

106

KeeWeb

(9 | 3.7)

- - -

206

KeePassDroid

(2 | 4)

- -

45

Buttercup

(6 | 4.3)

- - -

35

LessPass

(1 | 4)

- - -

97

Dashlane

(5 | 3)

- - -

42

Spectre

(3 | 2.7)

- - -

30

MacPass

(4 | 4.8)

-

13

Passbolt

(1 | 4)

- - -

90

RoboForm

(3 | 4.3)

- - -

24

pass

(2 | 3)

- - -

32

SafeInCloud Password Manager

(7 | 4.6)

- - -

23

Google Smart Lock

(1 | 3)

- - -

© 2022 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram