Search

English

555

Joplin

(104 | 4.7)

- - -

M_O_Z_G

4 years ago

undefined...


Positive comment

59 2


Show more comments

Joplin është një aplikacion falas, me burim të hapur për marrjen dhe detyrat e shënimeve, i cili mund të trajtojë një numër të madh shënimesh të organizuara në fletore. Shënimet janë të kërkueshme, mund të kopjohen, etiketohen dhe modifikohen ose nga aplikacionet drejtpërdrejt ose nga redaktori juaj i tekstit. Shënimet janë në formatin Markdown.

Shënimet e eksportuara nga Evernote nëpërmjet skedarëve .enex mund të importohen në Joplin, duke përfshirë përmbajtjen e formatuar (e cila është konvertuar në Markdown), burimet (imazhet, bashkëngjitjet, etj.) dhe të dhënat e plota (gjeolokacioni, koha e përditësuar, koha e krijuar, etj.) . Skedarët e thjeshtë Markdown gjithashtu mund të importohe...

(Shfaq përshkrimin e plotë)

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Twitter

GitHub

Google Play Store

iPhone App Store

Chrome Web Store

Firefox Addons URL

Aplikacionet e desktopit dhe celularit
Shembull
Versioni Cli!
Tabela brenda tabelës me shënime KaTeX Math.
(Redaktimi i drejtpërdrejtë me Vim)
Ueb-prerës
Redaktori i desktopit

Veçoritë

+ I fokusuar në privatësi (42 )

+ Strukturimi i bazës së njohurive (24 )

+ Zgjerohet nga Plugins/Extensions (24 )

+ Magazinimi i decentralizuar (22 )

+ Mbështetje WYSIWYG (21 )

+ Përdorues miqësor (17 )

+ Kërkim i integruar (7 )

+ Thellësi hierarkike e pafund (6 )

+ Nëndetyrat (6 )

+ Shtesa e Google Chrome (5 )

+ Enkriptimi (5 )

+ Pa reklama (5 )

+ Media e integruar (4 )

+ Njohuri baze (4 )

+ Sinkronizimi në të gjithë pajisjet (4 )

+ Peshë e lehtë (4 )

+ Android Sync (4 )

+ Kërkimi i skedarëve (3 )

+ Gjuhë të shumta (3 )

+ Minimaliste (3 )

+ Matematikë LaTeX (3 )

+ Multiplatformë (3 )

+ Shkruani skedarë në shenjë (3 )

+ Emulimi i integruar i terminalit (2 )

+ Sinkronizimi i dosjeve (2 )

+ Importi i Evernote (2 )

+ Theksimi i sintaksës (2 )

+ Eksporti/importimi i të dhënave (2 )

+ Sinkronizimi ndërmjet pajisjeve (2 )

+ Sinkronizoni me WebDav (2 )

+ Sinkronizimi në renë kompjuterike (2 )

+ Modaliteti i natës/Tema e errët (1 )

+ Mbrojtur me fjalëkalim (1 )

+ Shtesa Firefox (1 )

+ Shënim organizimin (1 )

+ Mbështetje shatërvani (1 )

+ Kërko sipas etiketave (1 )

+ Rezervimi automatik (1 )

+ Nuk ka varësi (1 )

+ Mbështetje sirenë (1 )

+ Formatimi i tekstit (1 )

+ Aftësitë e sinkronizimit (1 )

+ Pamja e shënimit krah për krah (1 )

+ Pamja paraprake e imazhit (1 )

+ Etiketat e mbivendosura (1 )

+ Mundësia për të bashkangjitur skedarë (1 )

+ Bazuar në terminal (1 )

+ Menaxhimi i njohurive (1 )

+ Integrimi me prerësin e uebit (1 )

+ Multi OS (1 )

+ Menaxheri i shënimeve (1 )

+ Sinkronizoni me Nextcloud (1 )

+ Sinkronizimi në kohë reale (1 )

+ Integrimi Nextcloud (1 )

+ Ruaj si Markdown (1 )

+ Etiketimi (1 )

+ Magazinimi lokal (1 )

+ Përkujtime periodike (0 )

+ Mbështetje për NodeJS (0 )

+ Fletore (0 )

+ Bazuar në elektron (0 )

+ Etiketimi i skedarëve (0 )

+ Sinkronizoni me Onedrive (0 )

+ Mbështetja e linjës së komandës (0 )

+ Formatim më i mirë (0 )

+ Kriptimi i të dhënave (0 )

+ Testoni automatizimin (0 )

+ Organizimi vizual (0 )

+ Kërkimi i tekstit të plotë (0 )

+ Sinkronizimi i shumë disqeve në renë kompjuterike (0 )

+ Modele të personalizuara (0 )

+ Mbajtës shënimesh i integruar (0 )

+ Hiperlidhjet (0 )

+ Hierarkia e Dosjeve (0 )

+ Përkujtues (0 )

+ Krijimi i tavolinës (0 )

+ Sinkronizimi i skedarëve (0 )

+ Ruajtje automatike (0 )

+ Eksporto në PDF (0 )

+ Ndërfaqja me skeda (0 )

+ Fletore të mbivendosura (0 )

+ Nuk kërkohet internet (0 )

+ Sistemi i shtojcave (0 )

+ Eksporto në HTML (0 )

+ Sinkronizoni me Dropbox (0 )

+ Struktura hierarkike (0 )

+ Sinkronizimi (0 )

+ Mbajtja e shënimeve (0 )

+ Menaxher i listës së detyrave (0 )

+ Mbështetje për WebDAV (0 )

+ Shënime të koduara (0 )

+ Punon jashtë linje (0 )

+ Qerëse ueb (0 )

+ Kriptimi nga fundi në fund (0 )

+ Mbështetje për MarkDown (0 )

Llojet e Aplikimit

Mbajtja e shënimeve (0 )

Menaxher i listës së detyrave (0 )

Etiketa

Linux

Siguria & Privatësia

Organizuesi i skedarëve -

Mbështetja e Klientit Mjet

Alarmi

Burim

sinkronizimi i webdav

Alternativat për Joplin

416

Obsidian

(100 | 4.8)

- - -

536

Standard Notes

(164 | 4.6)

- - -

1068

Microsoft OneNote

(33 | 3.5)

- - -

286

Typora

(31 | 4.5)

- - -

761

Google Keep

(29 | 3.7)

- - -

534

Simplenote

(22 | 3.5)

- - -

181

NoteLedge

(17 | 4.5)

- - -

2447

Evernote

(49 | 3)

- - -

266

CherryTree

(27 | 3.9)

- - -

112

Zettlr

(9 | 4.1)

- - -

94

Mark Text

(16 | 4.2)

- - -

451

Zim

(22 | 3.8)

- - -

161

Turtl

(8 | 4.6)

- - -

52

Trilium Notes

(3 | 4)

- - -

50

Logseq

(5 | 5)

- - -

51

Markor

(3 | 5)

- - -

117

Org mode

(2 | 5)

- - -

197

FocusWriter

(4 | 4.2)

- - -

44

Roam Research

(2 | 5)

- - -

79

Zoho Notebook

(5 | 4.8)

- - -

© 2023 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram