Search

English

113

jEdit

(3 | 4)

climb4fun

2 years ago

undefined...


Positive comment

0 0


Show more comments

jEdit është një redaktues teksti i një programuesi të pjekur me qindra (duke llogaritur kohën e zhvillimit të shtojcave) të zhvillimit të personit-vit pas tij. jEdit mund shumë mjete zhvillimi të shtrenjta për veçoritë dhe lehtësinë e përdorimit DHE lëshohet si softuer falas me kod burimi të plotë, i ofruar sipas kushteve të GPL 2.0.

Bërthama jEdit, së bashku me një koleksion të madh shtojcash mirëmbahet nga një ekip zhvilluesish në mbarë botën.

Disa nga veçoritë e jEdit përfshijnë:

Shkruar në Java, kështu që funksionon në Mac OS X, OS/2, Unix, VMS dhe Windows.
Gjuha makro e integruar; arkitekturë e shtojcave të zgjeruara. Qindra makro dhe shtojca të disponueshme.
Shto...

(Shfaq përshkrimin e plotë)

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Source

Ubuntu Software Center

jEdit në Windows
jEdit në Linux
jEdit në Linux

Veçoritë

+ Java (0 )

Llojet e Aplikimit

Redaktori i tekstit (1 )

Redaktori i kodit (1 )

Etiketa

Redaktori i tekstit -

programimit

bllok shënimesh

Redaktori i kodit -

Alternativat për jEdit

1025

Visual Studio Code

(47 | 4.2)

- - -

4643

Notepad++

(78 | 4)

- - -

1926

Sublime Text

(63 | 4)

- - -

1081

Atom

(35 | 3.7)

- - -

1226

Vim

(21 | 4.2)

- - -

144

VSCodium

(11 | 4.7)

- - -

1110

Eclipse

(9 | 3.4)

- - -

533

Geany

(11 | 4.2)

- - -

238

Kate

(5 | 4.6)

- - -

673

gedit

(3 | 2.7)

- - -

154

Bluefish Editor

(3 | 5)

- - -

98

Qt Creator

(3 | 4.7)

- - -

31

CudaText

(8 | 3.9)

- - -

32

Notepad3

(5 | 4.4)

- - -

157

UltraEdit

(4 | 4.8)

-

253

TextMate

(0 | 0)

- - -

31

Mousepad

(2 | 3.5)

- - -

200

PSPad

(11 | 3.5)

- - -

140

SciTE

(1 | 4)

66

Leafpad

(1 | 5)

- - -

© 2022 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram